thumbnail
thumbnail

Communicatieadviseur

ZonMw

Laan van Nieuw Oost-Indië 334, 2593 CE Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Zuid-Holland

Begindatum:

1 sept 2024

Einddatum:

1 mrt 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Organisatie ZonMw
ZonMw is de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Wij werken op het snijvlak van onderzoek, beleid en praktijk aan een zo goed mogelijke gezondheid van mensen in Nederland. We stimuleren en financieren onderzoek, ontwikkeling en implementatie. De hoofdopdrachtgevers van ZonMw zijn het ministerie van VWS en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Zie ook onze site www.zonmw.nl. We zijn centraal gelegen in Den Haag, werken in een modern kantoorgebouw en zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Impact maken op de gezondheid, zorg en welzijn met jouw communicatieaanpak. Dat staat centraal in de rol van communicatieadviseur bij het cluster Geestelijke Gezondheid. Je gaat aan de slag met de communicatie rondom thema’s en onderzoeksprogramma’s op dit terrein. De rol van ZonMw maak je daarin zichtbaar en je zorgt er mede voor dat resultaten uit het onderzoek op juiste plek komen.

Opdracht
Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zoeken wij een hands-on communicatieadviseur, die energie krijgt van het schakelen tussen verschillende projecten. En die het leuk vindt om zowel met strategische vraagstukken als praktische uitvoering bezig te zijn. Doordat je sterk bent in plannen en organiseren, weet jij goed het overzicht te bewaren en te prioriteren. Zelfs als de werkzaamheden even hectisch zijn. Als enthousiaste teamspeler werk je graag samen én kun je ook zelfstandig goed aan de slag.

Je adviseert over de rol waarmee communicatie bijdraagt aan de doelen van het cluster. En geef je uitvoering aan de voorgestelde communicatieactiviteiten. Daarbij verzorg je zowel de interne als de externe communicatie. Waarbij in alle communicatie de gebruiker centraal staat. Zoals (aankomend) professionals, onderzoekers, beleidsmakers, gemeenten en opleidingen. Voor alle communicatieprofessionals binnen ZonMw is het belangrijk dat we samen kijken hoe we de organisatie zo sterk mogelijk kunnen neerzetten. Dit zorgt dat we nog beter kunnen samenwerken, kunnen inspelen op kansen en wensen en de resultaten nog verder kunnen brengen. Je werkt dan ook actief samen met alle collega’s binnen en buiten het cluster, die zich met soortgelijke thema’s bezighouden.

Enkele voorbeelden van waar je mee aan de slag gaat zijn:

 • opstellen van plan van aanpak en planning van overige (complexe) communicatieactiviteiten en het managen van de uitvoering ervan.

 • adviseren over het (laten) ontwikkelen en monitoren van zowel online als offline communicatiemiddelen.

 • (laten) ontwikkelen of redigeren van content voor onze online en offline communicatiemiddelen. Zoals de website, onze LinkedIn-pagina ZonMw: Geestelijke Gezondheid en de nieuwsbrief.

 • contacten onderhouden met en aansturen van externe leveranciers, zoals tekstschrijvers, beeldmakers en vormgevers.

 • adviseren en begeleiden van collega’s binnen het cluster bij gebruikersgerichte communicatie.

 • bijdragen aan ZonMw-brede communicatieactiviteiten en daar actief de samenwerking voor opzoeken.

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van communicatie;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een soortgelijke organisatie en/of in ggz of dementie.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieprofessional (25 punten);
5. Aantoonbare kennis van ondersteunende software, zoals een CMS (Drupal) en e-mailmarketingsoftware (Mailplus/Spotler) (15 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met het (laten) ontwikkelen van (online) communicatiemiddelen en content, zoals teksten en brochures (20 punten).
9. Je bent in staat en bereid om het uitwerken van (communicatie)strategieën te combineren met de praktische uitvoering ervan (25 punten).
10. Aantoonbare werkervaring met het onderhouden en maken van netwerkcontacten (15 punten)

Competenties

 • Denkende doener

 • Je bent in staat om collega’s te betrekken bij je aanpak

 • Je bent overtuigend, flexibel, proactief en creatief

CV-richtlijnen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands. Uit het CV dient duidelijk naar voren te komen waarom de kandidaat geschikt is voor deze functie.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Werkdagen
De werkdagen worden in overleg bepaald. De maandag beschikbaar is een pre.

Planning
De gesprekken bij ZonMw zijn gepland in de week van 22 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • ZonMw verzoekt tot het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring;

 • ZonMw verzoekt tot het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag;

 • Voorafgaande het selectiegesprek kan een casus verstuurd worden ter voorbereiding.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.