thumbnail
thumbnail

Specialist informatiebeveiliging

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

27 mei 2023

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

Afdeling
De afdeling I&A/Automatisering draagt zorg voor de veiliging en continuiteit van onze IT bedrijfsvoering. De afdeling bestaat uit verschillende specialisten op het gebied van netwerken, applicaties, webbeheer en advisering op informatieveiligheid.

Opdracht
De opdracht betreft een security specialist met een nadruk op techniek. Het beoordelen van de huidige stand van zaken, en voorstellen van verbeteringen op het gebied van kwetsbaarheden en configuratie en het beoordelen van nieuwe aanvragen. Samenwerken met (niet-)technische collega’s waaronder onze security specialisten, medewerkers Automatisering, Solution Architect, IT manager en onze CISO. Advies, samenwerken en kennisoverdracht maken onderdeel uit van de opdracht.

Meedraaien in projecten waarbij beveiliging een rol speelt. Dit kan uitvoerend, coördinerend of adviserend zijn. Beoordelen en adviseren van nieuwe aanvragen software/diensten. Adviseren op nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en het toepassen van standaarden. Bekend met standaarden zoals de BIO. Sterke kennis op het gebied van Microsoft 365, Azure AD en de bijbehorende security en compliance producten, technieken zoals Conditional Access. In staat het grote geheel te overzien en functionaliteiten bij elkaar te brengen en te koppelen aan mogelijke wensen vanuit de organisatie. Netwerk- en moderne firewallkennis en ervaring op het gebied van Zero Trust. Daarnaast bekend met vulnerability scanners en het prioriteren van kwetsbaarheden, die je samen met collega’s op lost, of op laat lossen.

De gemeente Zoetermeer werkt op verschillende onderdelen samen met specialistische partners. Hierin neemt de security specialist initiatief in het coördineren en projectmatig samenwerken

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij.);
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als technische informatiebeveiliging.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als technisch informatiebeveiliging (20 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Informatiebeveiliging en privacy bij een gemeente, provincie of waterschap in de afgelopen 7 jaar (30 punten);
6. Een afgeronde opleiding/cursus op het gebied van technische informatiebeveiliging zoals bijvoorbeeld Microsoft security producten (MFA, Defender, CA,  Compliance, Azure AD) (benoem dit duidelijk in het cv) (30 punten);
7. Aantoonbare werkervaring en kennis van Palo Alto (10 punten);
8. Aantoonbare werkervaring en kennis van Zero Trust (10 punten).

Competenties
Communicatief
Teamspeler
Zelfsturend

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in Schaal 11 (nieuwe structuur).
Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 7 juni 2023 van 10:00 uur tot 14:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op 6 juni 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • Een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Specialist informatiebeveiliging die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.