thumbnail
thumbnail

Senior Directievoerder Centraal Park

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€105
4 tot 20 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

4 tot 20

Publicatiedatum:

10 jun 2024

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.
Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Afdeling
De afdeling Stadsbeheer heeft als missie: “Samen aan de kwaliteit van de stad werken”. Stadsbeheer zorgt samen met de Zoetermeerders voor de kwaliteit van de leefomgeving en de duurzame instandhouding en onderhoud van de openbare ruimte in een door de Raad vastgestelde kwaliteit en tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten. 
Stadsbeheer is binnen de directie Stad de integrale beheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het beleid, de programmering en (de regie op) de uitvoering van alle activiteiten die nodig zijn voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. 
Stadsbeheer levert dagelijks een grote verscheidenheid aan diensten en producten: van boomverzorging tot straatvegen, van openbare verlichting tot rioolbeheer. 
Stadsbeheer doet dit voor alle mensen die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken.

Team Ontwerp & Realisatie is een ambitieus team. Team O&R is betrouwbaar in het nakomen van afspraken en is “gewoon” goed in het leveren van ingenieursdiensten voor onze interne opdrachtgevers. Wij staan voor het maatschappelijk belang om samen met betrokken partijen een hoogwaardige en toekomstbestendige leefomgeving te creëren in Zoetermeer.

Opdracht
Het programma Binnenstad visie 2040 is 1 van de verschillende gebiedsontwikkelingen van de gemeente Zoetermeer. Het programma Binnenstad bestaat uit 9 deelgebieden.
Voor het deelgebied 6B (Dobbe) – project Centraal Park is een ruim ervaren senior directievoerder nodig. Binnen het bouwteam “Centraal Park” geef je als (senior) directievoerder sturing en lever je een belangrijk bijdrage om de afgesloten bouwteamovereenkomst tot een goed eind te brengen. Je bent primair verantwoordelijk om de overeenkomst met name technisch c.q. juridisch te begeleiden en dat de kwaliteit van het gevraagde product wordt geleverd.
Gezien de locatie van het werkgebied dien je ook de juiste sturing te geven op het maatschappelijk belang. Je krijgt geregeld te maken met diverse interne (gemeente Zoetermeer) en externe stakeholders (bewoners, ondernemers, e.d.).

Je zorgt ervoor dat het project Centraal Park binnen het gestelde budget en planning blijft. Je werkt hierbij intensief samen met de projectmanager, technisch projectleider, omgevingsmanager, junior directievoerder, toezichthouder(s). Je leidt de bouwvergaderingen, bewaakt de planning, het budget en veiligheid. Als directievoeder grijp je in als de situatie daar om vraagt.
In tegenstelling tot de overige deelgebieden van het programma Binnenstad, bevinden zich binnen het deelgebied 6B geen woningbouw opgaven. De beoogde werkzaamheden van het project Centraal Park zijn hoofdzakelijk civieltechnisch van aard. Meer informatie over het project Centraal Park is te vinden op de website van de Binnenstad: www.binnenstad-zoetermeer.nl

Het project Centraal Park bestaat uit 2 hoofdprocessen, een bouwteamfase en de realisatiefase.
Tijdens de bouwteamfase zal in samenwerking met de aannemer het ontwerp op een aantal onderdelen verder worden geoptimaliseerd. De optimalisatie moet vervolgens worden goedgekeurd door de assetspecialisten van de gemeente. De realisatiefase spreekt voor zich.

De uitgangspunten voor de invulling van de functie senior directievoering is als volgt:
++Lid van het bouwteam:++
-   periode vanaf medio half juli 2024 tot eind september 2024 (max 9 weken)
-   inzet gemiddeld 4 uur per week

++Realisatie fase:++
-   fase 1, vanaf 4 november 2024 (harde deadline) tot en met februari 2025
-   fase 2, vanaf november 2025 tot en met februari 2026
-   voor beide fasen is de benodigde inzet gemiddeld 20 uur per week

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij.)
2. Minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting van Civiele Techniek / grond- weg en waterbouw of cultuurtechniek;
3. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 15 jaar als contractbeheersing/ directie UAV-GC;
4. Aantoonbare werkervaring opgedaan als directievoerder op projecten met de nadruk op het technische, juridische en maatschappelijk vlak, licht dit duidelijk toe in het cv.

Gunningscriteria 
5. Minimaal 5 projecten begeleid als directie UAV-GC, benoem deze projecten duidelijk in het cv (30 punten);
6. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 20 jaar als directievoerder met de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van het gevraagde product te leveren, het leiden van bouwvergaderingen, bewaken van budget, planning en veiligheid (20 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar om een project in de openbare ruimte te begeleiden in een complexe omgeving (omgevingsmanagement, vergunningen, contractvorming), benoem een voorbeeld/ referentieproject (20 punten);
8. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaringen opgedaan en in de afgelopen 5 jaar in een gemeentelijke omgeving (20 punten);
9. Uurtarief van maximaal €105,- excl. BTW, incl. reiskosten/ fee Flextender (10 punten).

Competenties
-   Resultaatgericht;
-   Sterke communicatievaardigheden;
-   Proactief in samenwerken en organiseren;
-   Organisatievermogen;
-   Contractmanagement;
-   Omgevingsmanagement.

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in Schaal 10a (nieuwe structuur).
Voor kandidaten met aantoonbare ervaring breder dan genoemde functietaken kan in een persoonlijk gesprek afgeweken worden van de hierboven genoemde uurtarieven.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt uitgevoerd op de volgende werkdagen:    maandag t/m vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 28 juni 2024 van 09:00 uur tot 12:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 25 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • Een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Directievoerder Centraal Park die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.