thumbnail
Regisseur Techniek / Projectleider Civiele Techniek

Zoetermeer

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit vandaag
€97,25
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

09-05-2022

Sluitingsdatum:

19-05-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

De afdeling Stadsbeheer heeft als missie: “Samen aan de kwaliteit van de stad werken”. Stadsbeheer zorgt samen met de Zoetermeerders voor de kwaliteit van de leefomgeving en de duurzame instandhouding en onderhoud van de openbare ruimte in een door de Raad vastgestelde kwaliteit en tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten.
Stadsbeheer is binnen de directie Stad de integrale beheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het beleid, de programmering en (de regie op) de uitvoering van alle activiteiten die nodig zijn voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.
Stadsbeheer levert dagelijks een grote verscheidenheid aan diensten en producten: van boomverzorging tot straatvegen, van openbare verlichting tot rioolbeheer.
Stadsbeheer doet dit voor alle mensen in die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken.

Opdracht
Je levert als Projectleider Civiel een belangrijke bijdrage aan projecten openbare ruimte in Zoetermeer, door sturing te geven in de ontwerp- en projectvoorbereidingsfase. Ook houd je vinger aan de pols bij onze externe ingenieursbureaus die voor de gemeente de ontwerpen en bestekken opzetten incl. ramingen opzetten en onderhoud je contacten met de andere belanghebbenden zodat het voor iedereen duidelijk is wat er van ze verwacht wordt. Je bent eindverantwoordelijk voor de projecten die jij begeleid en verantwoordelijk voor de gehele technische invulling. Je zorgt ervoor dat jouw projecten binnen de gestelde budgetten en planningen blijven. Je werkt hierbij intensief samen met de projectmanager c.q. ambtelijk opdrachtgever om op civieltechnisch gebied proactief te adviseren en te coördineren. Je stuurt op proces en bent verantwoordelijk voor alle GROTICK elementen. Ook zorg je voor de juiste en tijdige afstemming met de assetbeheerders. Afhankelijk van de type projecten kun je eventueel ook ingezet worden als directievoerder tijdens de uitvoering.

Vereisten / knock-outcriteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende instantie).
2. Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding civiele techniek
3. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar met UAV en RAW systematiek (duidelijk weergegeven in het cv).
4. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar met projectmatig werken principes zoals Prince2 of IPM binnen de overheid.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Projectleider Civiel en binnen een gemeentelijke organisatie (25 punten).
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Projectleider Civiel met de verantwoordelijkheid om sturing te geven aan werkvoorbereiders, ontwerpers, directievoerders en toezichthouders en externe ingenieursbureaus (duidelijk weergegeven in het cv) (30 punten).
7. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Projectleider Civiel binnen complexe ontwikkelingsprojecten Bouw -en Woonrijp maken BRM/ WRM (20 punten).
8. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met omgevingsmanagement inclusief participatietrajecten (duidelijk weergegeven in het cv) (15 punten)
9. Uurtarief t/m € 97,25 incl. reiskosten / fee Flextender en excl. btw (10 punten).

Competenties

  • Resultaatgericht;

  • Sterke communicatievaardigheden;

  • Proactief in samenwerken en organiseren;

  • Organisatievermogen.

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in schaal 11. Deze schaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
1 tot 2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 23 mei (ochtend) 2022 en/of woensdag 25 mei 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 20 mei 2022 bericht (afhankelijk van de daadwerkelijke gespreksdatum). Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Regisseur Techniek / Projectleider Civiele Techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.