thumbnail
thumbnail

Trajectbegeleider doorstroompunt (regulier en IZA lifecoach)

Zeist

Het Rond 1, 3701 HS Zeist, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
27 Utrecht

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

1 jan 2025

Uren per week:

27

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Team
Sociaal Domein, team doorstroompunt

Opdracht
In deze rol ben je primair verantwoordelijk voor het begeleiden van voortijdig schoolverlaters en  klanten van het Sociaal Team/ WMO tussen de 18 en 27 jaar naar school, werk of een (hulpverlenings)instantie. Voor sommige jongeren werk je volgens de methodiek van lifecoach.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met de begeleiding van jongeren naar werk of school (trajectbegeleiding doorstroompunt);
2.  Een aantoonbaar netwerk (opgedaan door werkervaring) binnen de sociale kaart van de regio Zuid Oost Utrecht (ZOU).

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau (10 punten);
4. Aantoonbare bekendheid van het aanbod van opleidingen MBO in de regio Utrecht (20 punten);
5.  Aantoonbare werkervaring met het begeleiden van voortijdig schoolverlaters naar school of werk (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met de gespreksvoering met jongeren en samenwerking netwerkpartners en collega’s (benoem minimaal 1 duidelijk voorbeeld in het cv) (30 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met de methodiek Lifecoach (30 punten).

Competenties
Overtuigen

  • Samenwerken

  • Resultaatgericht

  • Flexibel

  • Initiatiefrijk

  • Plannen en organiseren

  • Motiveren jongeren om vrijwillige begeleiding van trajectbegeleider te aanvaarden

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
In ieder geval op de maandagen en donderdagen beschikbaar

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 30 november 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 29 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente stelt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht. De VOG moet binnen 4 weken na de start worden aangeleverd bij Flextender.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Trajectbegeleider doorstroompunt (regulier en IZA lifecoach) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.