thumbnail
thumbnail

Projectmanager

Zeist

Het Rond 1, 3701 HS Zeist, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
36 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 feb 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

6 jun 2024

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Team
Het Projectbureau is een team van zo’n 20 projectmanagers, projectondersteuners en ambtelijk opdrachtgevers. We werken volgens de uitgangspunten van het Projectmatig Creëren, maar hebben daar ook onze eigen draai aan gegeven om voor Zeist maatwerk te leveren.

Opdracht
Verschillende projecten (bege-)leid jij van de opstartfase tot en met de afronding van het project, of je stapt op een lopende trein als het project al onderweg is. Als een drone overzie je wat er binnen én buiten de organisatie speelt en kijk je verder dan je eigen projecten.  

Nog voordat het project van start gaat is jouw toegevoegde waarde al duidelijk: je hebt er een neus voor om degenen die van waarde zijn voor het eindresultaat enthousiast te maken voor je plannen. Jij zorgt ervoor dat je de informatie ophaalt die je nodig hebt en schept orde in de chaos van verbanden en vakgebieden die een bijdrage moeten leveren aan je project.  Een strakke projectbrief is je eerste mijlpaal. Je regisseert de uitvoering, stuurt bij waar nodig en houdt er de moed in waar anderen twijfelen. Bij de oplevering van je project is glashelder wie de verantwoordelijkheid van je overneemt en hoe het verder moet. Het moet gek lopen wil jij geen goed resultaat leveren, want je bent creatief en hebt lef als het gaat om oplossingen. Maar waar het gaat om tijd en budget kleur je binnen de lijntjes en je zorg je voor een juiste afstemming met je opdrachtgevers. De projecten binnen onze gemeente zijn uiteenlopend qua thema's en grootte. Dat maakt deze functie ook zo veelzijdig.

Projecten die op dit moment jouw expertise nodig hebben zijn vooral gericht op het krijgen van een evenementenbeleid, uiteindelijk goedgekeurd door de gemeenteraad en zorgen voor een goede uitvoering van de jaarwisseling (meer dan een evenement), waarbij de inzet met name is gericht op gedragsbeïnvloeding d.m.v. een uitgebreide marketingcampagne, aandacht voor kwetsbare groepen en meer inzet en activiteiten op buurtniveau.

Je hebt affiniteit met de thema’s die spelen binnen een gemeente. Want projecten tot een goed eind brengen is je vak, voor de inhoud weet je de experts te vinden. En afwisseling houdt je scherp. 

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als projectmanager binnen een gemeente.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Een maximum uurtarief van € 90,- exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk en Fee Flextender (10 punten);
4. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager binnen een gemeente (30 punten);
5. Aantoonbaar afgeronde cursussen of opleidingen op het vlak van projectmanagement (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het begeleiden en aansturen van collega’s binnen een project team (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het opstellen en delen van een projectbrief (benoem hier van minimaal 1 voorbeeld in het cv) (15 punten).

Competenties

  • Door je natuurlijke enthousiasme weet je mensen aan je te binden, te verbinden en aan het werk te zetten;

  • Je bent resultaatgericht en werkt project- en planmatig;

  • Je hebt een “drone view”;

  • Je beschikt over het vermogen om politieke en/of maatschappelijk gevoelige zaken te vertalen naar het team en de projecten;

  • Je beschikt over een grote mate van bestuurlijk -, politieke -, en organisatie sensitiviteit;

  • Je bent analytisch en samenwerkingsgericht;

  • Je kunt snel schakelen tussen strategisch, tactisch en operationele niveau en je kan daarbij een bijdrage leveren op deze drie niveaus;

  • Je bewaakt secuur de budgetten en termijnen. 

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk:  ja

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 20 of maandag 24 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 19 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente stelt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht. De VOG moet binnen 4 weken na de start worden aangeleverd bij Flextender.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.