thumbnail
thumbnail
Marktmeester

Zeist

Het Rond 1, 3701 HS Zeist, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 tot 20 uur Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

16 tot 20 uur

Publicatiedatum:

3 aug 2022

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 65.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Opdracht
Je draagt zorg voor de organisatie van de markt en de naleving van gemaakte afspraken met ondernemers, je stimuleert de samenwerking tussen ondernemers op de markt en samenwerking met reguliere winkeliers in Zeist, je creëert een positief marktklimaat waarin ondernemers optimaal kunnen presteren en je zet de warenmarkt op de kaart qua bekendheid en imago.

belangrijkste taken:

 • Openen en afsluiten van het marktterrein (verplicht aanwezig), in goede banen leiden van het innemen van vaste standplaatsen, presentielijst bijhouden en het organiseren van plek voor een of enkele tijdelijke kooplieden die voor een enkele dag op de markt staan of voor standplaatshouders;

 • Handhaven van de marktverordening en het marktreglement en het innen en afdragen van marktgeld van eendaagse marktkooplieden;

 • Tijdens de marktdag aanspreekpunt voor ondernemers, winkeliersvereniging, bewoners, gemeente, en de klanten van de markt;

 • Tijdens marktdagen altijd bereikbaar;

 • Zorgen voor een optimale bezetting van de markt;

 • Signaleren van probleemsituaties en deze communiceren met de accountmanager;

 • Aanspreekpunt bij calamiteiten;

 • Op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen binnen Zeist.

Wanneer nodig wordt tijdens marktdagen het een en ander met de accountmanager Markt afgestemd.

Vereisten/knock out criteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau;
2. Aantoonbare werkervaring op de (dag)markt;
3. Per direct beschikbaar.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als marktmeester (50 punten);
5. Kandidaat is in bezit van een BHV certificaat (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met financiële afwikkeling marktgelden (30 punten).

Voor deze functie zoeken wij een marktmeester met een MBO- denk en werkniveau. Je hebt oog voor marketing en je hebt leuke ideeën om de markt aantrekkelijk te maken / houden. Je bent sociaal, flexibel, klantgericht en proactief. Je hebt overtuigingskracht, daadkracht, gezag, bent enthousiasmerend, gastvrij, zelfstandig, een netwerker en resultaatgericht. Je kunt communiceren op verschillende niveaus, hebt oog voor belangen van omliggende ondernemers. Daarbij weet je ook om te gaan met agressie en conflicten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct!

Competenties

 • Klantgerichtheid

 • Samenwerkingsgerichtheid

 • Vernieuwend denken en handelen

 • Resultaatgerichtheid

 • Kan zelfstandig opereren

 • Oordeelsvorming

 • Pro-actief

 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

 • Overtuigen

 • Kan goed schakelen

 • Kan omgaan met pieken en dalen in werkdruk

 • Omgevingsbewustzijn

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8 van de CAO Gemeenten.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 11 augustus 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 10 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Marktmeester die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.