thumbnail
thumbnail

Jeugdconsulent Team Dijnselburg (Opvanglocatie voor Oekraiense vluchtelingen)

Zeist

Het Rond 1, 3701 HS Zeist, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
16 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 apr 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Opdracht
Voor ons zorgteam zijn we op zoek naar een jeugdconsulent die zichtbaar en laagdrempelig bereikbaar is voor de Oekraïense bewoners op o.a. onze woonlocatie Dijnselburg. Je bent in staat om aan te sluiten en verbinding te maken en van daaruit te onderzoeken of er hulp of ondersteuning nodig is op alle leefgebieden bij de Oekraïense vluchtelingen en met name gericht op de gezinnen met minderjarige kinderen. Naast het aansluiten en onderzoeken ben je ook in staat om zorgen te signaleren en te bespreken en handel je waar nodig. Je bent bekend met de meldcode en in staat om zorgvuldig doelen op te stellen en hier op toe te zien.

Er is reeds een team gestart waar al WMO consulenten in vertegenwoordigd zijn en je werkt nauw samen met de reguliere Teams van het Sociaal Team en Centrum voor Jeugd en Gezin in Zeist. Gezien de veranderende omstandigheden blijft pionieren een belangrijk begrip bij het werken in deze omgeving.

We zoeken iemand die:

 • Het leuk vindt om outreachend en proactief te werken;

 • Cultuur sensitief kan werken;

 • Pragmatisch kan handelen;

 • Trauma sensitief is;

 • Affiniteit heeft met vluchtelingenwerk;

 • Enthousiast wordt van het werken buiten de gebaande paden.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Geldige SKJ registratie, benoem het registratie nummer in het cv;
3. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als ambulant begeleider of jeugd consulent binnen het sociaal domein;
4. Aantoonbare werkervaring met de doelgroep vluchtelingen / migranten;

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als ambulant begeleider of jeugd consulent binnen het sociaal domein (30 punten);
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de doelgroep vluchtelingen / migranten (25 punten);
7. Spreekt de Oekraïense taal en is bekend met de Oekraïense cultuur (20 punten);
8. Beschikbaar per uiterlijk 1 juli 2024 voor minimaal 16 uren per week (10 punten);
9. Aantoonbare werkervaring binnen het sociaal netwerk in Zeist en bekend met de sociale kaart in Zeist (5 punten);
10. Maximaal uurtarief van € 80,- exclusief btw en inclusief Fee Flextender en reiskosten woon- en werkverkeer (10 punten).

Competenties

 • Cliëntgericht;

 • Inlevingsvermogen;

 • oplossingsgericht;

 • communicatief;

 • Politiek sensitief;

 • Samenwerking;

 • Resultaatgericht.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma – di – wo – do – vr. Met de voorkeur voor in ieder geval dinsdag en donderdag.
Is hybride werken mogelijk:  ja

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 17 en donderdag 20 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 14 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De gemeente stelt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht. De VOG moet binnen 4 weken na de start worden aangeleverd bij Flextender.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jeugdconsulent Team Dijnselburg (Opvanglocatie voor Oekraiense vluchtelingen) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.