thumbnail
thumbnail
Accountmanager Cultuur, Recreatie en Toerisme

Zeist

Het Rond 1, 3701 HS Zeist, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
32 Utrecht

Publicatiedatum:

15-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Team
Team VVOW (Veiligheid, Vrijetijdseconomie, Ondernemersplein & Wijkzaken) binnen de gemeente Zeist bestaat uit +/- 24 collega’s. Je werkt verder samen met je directe collega, accountmanager Cultuur, Recreatie me Toerisme, en pakt samen met haar een aantal projecten op. Binnen deze projecten is de samenwerking vooral gebaseerd op externe relaties.

Opdracht
Binnen het team waarin we de ambities voor onze inwoners op cultureel, recreatief en sportief gebied waarmaken, vervul je in deze functie de accountrolrol naar de partners binnen de sector cultuur en recreatie en werk je nauw samen met de Senior Adviseur Cultuur waarmee je tot een taakverdeling komt. Je bent een volwaardig gesprekspartner op alle niveaus, werkt nauw samen en kijkt wat nodig is om tot een gezamenlijk plan te komen. Daarbij heb je een heldere visie op dit vakgebied waarbij je de verschillende thema’s met elkaar kunt verbinden, kunt netwerken zowel binnen als buiten onze organisatie en samenwerken met de betrokken partners. Zodoende lever je een belangrijke bijdrage aan de realisering van de ambities die in het coalitieakkoord zijn vastgelegd en draag je bij aan het goede leven in Zeist. Je vertaalt dus eigenlijk de ambities van de organisatie naar resultaten in samenwerking met de partners. Uiteraard stuur je hierin ook op de afgesproken resultaten.

Concreet ga je aan de slag met de volgende projecten:

  • evaluatie van de huidige cultuurvisie en de herijking daarvan. Dit i.s.m. met accounthouder cultuur en externe projectleider.

  • het Verhaal van Zeist (branding van Zeist ontwikkelen). Dit i.s.m. een extern brandingsbureau, onze stakeholders en een interne projectgroep.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Beschikbaar voor minimaal 28-32 uur per week gedurende de gehele opdrachtduur inclusief mogelijke verlengingsopties;
3. Het uurtarief bedraagt maximaal € 90,00 per uur.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van cultuur en/of recreatie en toerisme (30 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar bij een overheidsorganisatie (25 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare beleidservaring in de afgelopen 8 jaar binnen het domein Cultuur en/of Vrijetijd (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met participatieprocessen (20 punten).

Competenties

  • je bent creatief en daardoor in staat om tot verschillende oplossingsmogelijkheden voor een probleem te komen. Je durft buiten de gebaande paden te denken om zo tot passende oplossingen of nieuwe werkwijze te komen.

  • je bent een echte verbinder met een heldere visie binnen het vakgebied cultuur, recreatie & toerisme waarbij je ook de verschillende thema’s met elkaar kunt verbinden.

  • Naast de inhoudelijke verbinding heb je ook oog voor ons netwerk zowel binnen als buiten de organisatie. Je weet belangen en inbreng van diverse partijen samen te brengen en geeft vorm aan en richting aan (uiteenlopende) samenwerkingsverbanden en realiseert een gemeenschappelijk resultaat.

  • Je bent je bewust van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren en speelt in op deze ontwikkelingen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg, ma – di -wo – do – vr (hybride werken is mogelijk).

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 21 maart 2023 van 09.00 uur tot 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 20 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente stelt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht. De VOG moet binnen 4 weken na de start worden aangeleverd bij Flextender.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Accountmanager Cultuur, Recreatie en Toerisme die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.