thumbnail
thumbnail
Accountmanager/Adviseur Sport en Bewegen

Zeist

Het Rond 1, 3701 HS Zeist, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jan 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

14 sept 2023

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Team Vitale en Veilige Wijken
Samen met wijkmanagers, adviseurs veiligheid, accountmanagers cultuur, sport, recreatie en toerisme, het ondernemersplein (vergunningen en bedrijven) en de Boa’s zorgen we voor vitale en veilige wijken in de gemeente Zeist. Het team bestaat uit circa 45 medewerkers die de verbinding met maatschappelijke partners, inwoners en bedrijven maken waarbij kracht, nabijheid en vertrouwen belangrijke waarden zijn.

Opdracht
Je bent namens de gemeente de contactpersoon voor sportverenigingen. Je beoordeelt vragen aan de hand van eerder gemaakte afspraken, rol van de gemeente en uitgangspunten van ons sport- en accommodatiebeleid en bepaalt de urgentie van afhandeling. Je adviseert verenigingen ter zake en verbindt vragen en daaruit voortkomende acties aan lopende projecten en trajecten. Je signaleert kansen en knelpunten in de uitvoeringspraktijk en helpt hiermee het speelveld te versterken. Ook behandel je subsidie aanvragen en adviseer je  over het subsidiebeleid voor sport. Verdere werkzaamheden zal bestaan uit de dagelijkse zaken en ongoing business op het gebied van sport en bewegen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als accountmanager/adviseur bij een overheidsorganisatie;
3. Aantoonbare werkervaring binnen het thema sport en bewegen.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als accountmanager/adviseur bij een overheidsorganisatie (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met sportbeleid binnen een overheidsorganisatie (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met programma’s/projecten over gezonde leefstijl, zorg, sport, cultuur en leefomgeving en de hierbij behorende financiële regelingen (30 punten);
7. Kandidaat is minimaal twee werkdagen per week fysiek beschikbaar op het kantoor in Zeist (10 punten).

Competenties
Het kunnen optreden als intermediair tussen gemeentelijke organisatie en inwoners en gebruikers van de gemeente en het kunnen binden en samenwerken en regisseren van het aanbod op beleids-, project- en uitvoerend niveau. Je hebt oog voor vernieuwing, je bent pragmatisch en je hebt goede communicatieve vaardigheden in huis om partijen juist te informeren en adviseren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg, ma – di – wo – do – vr (hybride werken is in overleg mogelijk).

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 25 september 2023 van 15.30 uur tot 17.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 22 september 2023  bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente stelt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht. De VOG moet binnen 4 weken na de start worden aangeleverd bij Flextender.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Accountmanager/Adviseur Sport en Bewegen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.