thumbnail
thumbnail

Technisch medewerker vastgoed

Woerden

Blekerijlaan 14, 3447 GR Woerden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
18 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 feb 2025

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Organisatie
Werken voor de gemeenten Woerden en Oudewater betekent werken aan ambities in een dynamische organisatie met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ruim 500 talentvolle professionals werken voor twee gemeentebesturen die samen 60.000 inwoners vertegenwoordigen.

Je bent werkzaam in een politiek bestuurlijke omgeving en centraal in het Groene Hart. De organisatie kent een informele werksfeer en heeft oog voor medewerkers met talent. We stimuleren ontwikkeling en brede inzetbaarheid. We bieden flexibiliteit in werkzaamheden en interessante interne projecten aan.

https://www.woerden.nl/werken-voor-woerden-en-oudewater.

Opdracht
De gemeenten Woerden en Oudewater hebben veel ambities met het maatschappelijk vastgoed.
Team Vastgoed (cluster beheer) zoekt een Technisch medewerker die een belangrijke rol speelt bij de uitvoering van groot onderhoud, het klachtenonderhoud en het verduurzamen van de gemeentelijke vastgoedportefeuille.

Jij bent de bouwkundige met ervaring die precies weet wat ervoor nodig is om activiteiten uit het meerjarenonderhoudsplan voor te bereiden en uit te voeren. Ook ga je aan de slag met het verduurzamen van enkele gebouwen in Oudewater waarvoor extra budgetten door de gemeenteraad beschikbaar zijn gesteld.

Dit doe je niet alleen van achter je bureau, jij inspecteert de panden ter plaatse en gaat het gesprek aan met je opdrachtgever, je collega’s, gebouwgebruikers, adviesbureaus, uitvoerende bedrijven en andere belanghebbenden.

Je kent niet alleen de veranderende behoeftes van gebruikers maar weet ook de verbinding te leggen met  maatschappelijke/economische/technische ontwikkelingen. Om hier vervolgens doeltreffend op te anticiperen. Je werkt projectmatig en in een prettige samenwerking met je directe collega’s binnen het team en de vertegenwoordigers vanuit de vakafdelingen. Jij overziet de verschillende disciplines, bewaakt de voortgang en de planning en neemt zo nodig maatregelen.

Kennis en ervaring

 • MBO4/HBO opleiding, richting bouwkunde;

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het onderhoudsbeheer van vastgoed;

 • Je hebt ervaring met het werken met een meerjarenonderhoudsprogramma (bij voorkeur met O-prognose);

 • Je hebt ervaring met verduurzaming van (maatschappelijk) vastgoed

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau in de richting van bouwkunde;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in onderhoudsbeheer;
3. Aantoonbare werkervaring met de verduurzaming van vastgoed;
4. Aantoonbare werkervaring met projectmatig werken;
5. Aantoonbare werkervaring met een meerjarenonderhoudsprogramma, bijvoorbeeld O-prognose;
6. Kandidaat is beschikbaar op ten minste 2 van de 3 volgende dagen: maandag, dinsdag, donderdag;
7. BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet de kandidaat gebruik maken van eigen laptop en mobiel.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
8. Minimaal 2 jaar in onderhoudsbeheer binnen een gemeente (60 punten);
9. minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de verduurzaming van vastgoed (40 punten).

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever worden op een later moment gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • Gemeente Woerden heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een toeleverancier bent die de tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.

 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.

 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • De gemeente Woerden faciliteert geen ‘mobile devices’ zoals laptop en telefoon.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Technisch medewerker vastgoed die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.