thumbnail
thumbnail

Testcoördinator

wetterskipfryslan

Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
8 Friesland

Begindatum:

1 mei 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

9 mrt 2023

Omschrijving van de opdracht
Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

De wereld van het Wetterskip is voortdurend in verandering. Bijna 20 jaar geleden zijn we gestart met de huidige financiële inrichting in Decade. Gedurende de jaren hebben we het systeem en het rekeningschema zoveel mogelijk aangepast aan de wensen en vereisten van de interne en externe klant. Wanneer we naar de afgelopen periode kijken is er veel veranderd en de wens om onze financiële administratie toekomstbestendig te maken wordt steeds groter. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Verandering in wet- en regelgeving

  • Verandering van organisatiestructuur

  • Interne informatiebehoefte

  • Externe informatiebehoefte

  • Aansluiten op het gedachtegoed Tûk wurkje en Wetterskip 3.0

Om aan deze wensen te kunnen voldoen moet het financieel systeem ERPx van Unit4 worden geïmplementeerd met bijbehorende koppelingen. De oplevering hiervan staat gepland op 1 januari 2024, dat aansluit bij de wensen en behoeftes van de interne en externe klant en waarvan de inrichting/structuur voldoet aan het ordeningsprincipe Digitale Transformatie en de wet- en regelgeving is de verantwoordelijkheid van de projectleider. Daarnaast is het optimaliseren van de processen met betrekking het financiële pakket een belangrijk onderwerp binnen het projectplan.

Als testcoördinator maak je onderdeel uit van het projectteam Financiële Informatievoorziening 3.0 en werk je met de projectleider en twee deelprojectleiders samen om de nieuwe financiële applicatie ERPx van Unit4 gebruiksklaar op te leveren.

Je bent de aanvoerder van de testactiviteiten, begeleidt de applicatiebeheerders en kerngebruikers en stuurt ze aan op de testvorderingen en rapporteert daarover aan de deelprojectleiders. Je bent verantwoordelijk voor een juiste inhoudelijke en planmatige testvoorbereiding en uitvoering van zowel proces-, knoppen-, data- als ketentesten. Je bent in staat om afhankelijkheden en conflicten tussen systemen te ontdekken.

Verder ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en afstemmen van testplannen, testscripts i.s.m. de  applicatiebeheerder, kerngebruikers, (deel)projectleiders en waar nodig applicatieleveranciers, het vertalen van applicatiefunctionaliteit naar testspecificaties en het afstemmen, prioriteren en releasematig inplannen van testwerkzaamheden. Jij coördineert release- en acceptatieprocedures en stelt testrapportages richting de deelprojectleiders op.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Testcoördinator die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.