thumbnail
thumbnail
Technisch manager project Duurzame slibverwerking

wetterskipfryslan

Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 115,00
24 Friesland

Publicatiedatum:

14-03-2023

Sluitingsdatum:

28-03-2023

Begindatum:

01-05-2023

Einddatum:

31-12-2023

Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

De vakgroepen Plannen en Projecten zorgen voor het uitvoeren van projecten (werken) met de vereiste kwaliteit, binnen de randvoorwaarden van tijd en budget. Daarbij houdt zij oog voor de omgeving en bestuurlijke en maatschappelijke gevolgen. Binnen deze vakgroepen wordt gewerkt aan vier investeringsportfolio’s: primaire keringen, regionale keringen, inrichten watersystemen en waterketen. Elk portfolio omvat meerdere investeringsprojecten en wordt aangestuurd door een portfoliomanager. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van Wetterskip Fryslân. Daarbij is het van belang dat de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en meegewogen. In de projectenportfolio's organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet. De vakgroep Plannen en Projecten waterketen is op zoek naar een Technisch manager voor het ontwerp en de realisatie van het project Duurzame slibverwerking op de RWZI Leeuwarden en de RWZI Heerenveen.

De kandidaat

  • is verantwoordelijk voor een goede afweging tussen de verschillende technische, functionele en ruimtelijke wensen of eisen om te komen tot een consistent Programma van Eisen.
  • is verantwoordelijk voor het (periodiek) toetsen van het ontwerp aan de gestelde eisen.
  • is verantwoordelijk voor het vastleggen van alle technische keuzes en beslissingen (inhoud, door wie en onderbouwing).
  • is verantwoordelijk voor de vertaling van de vraagspecificaties naar (afhankelijk van de contractvorm) het Programma van eisen, het ontwerp, bestek en het contract.
  • stuurt alle technische disciplines binnen zijn werkterrein inhoudelijk aan.
  • heeft binnen zijn werkgebied een verantwoordelijkheid voor de risico’s voor (de activiteiten in) dat werkgebied. Houdt zijn risico’s actueel en voert beheersmaatregelen uit.
  • draagt actief bij aan het project-brede risicomanagementproces.
  • werkt nauw samen met de omgevingsmanager om wensen vanuit de omgeving te verwerken in het technisch ontwerp.
  • werkt nauw samen met de contractmanager om technische specificaties en eisen te vertalen naar contractdocumenten.
  • rapporteert aan de projectmanager.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch manager project Duurzame slibverwerking die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.