thumbnail
Manager gemaal en bezoekerscentrum Woudagemaal

wetterskipfryslan

Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden, Nederland

Overig
Sluit morgen
€ 110,00
20 Friesland

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-03-2023

Uren per week:

20

Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

I.v.m. vertrek van de huidige plantmanager van het Woudagemaal zijn wij op zoek naar een tijdelijke (plant)manager.

Vanaf  2018 is er gewerkt met een plantmanager die het beheer en onderhoud en het draaien van het Woudagemaal combineerde met de publieksfunctie van het gemaal en bezoekerscentrum. In de jaren erna is onderzoek gedaan naar de gewenste governance voor het bezoekerscentrum, hetgeen heeft geresulteerd in het overdragen van alle taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot het bezoekerscentrum van de stichting Ir. D.F. Wouda aan Wetterskip Fryslân. Nu de huidige plantmanager bijna 2 jaar na de transitie vertrekt, is het een logisch moment om de transitie te evalueren en van daaruit te beoordelen of de functie op dezelfde manier ingevuld moet worden.

De opdracht is daarmee tweeledig; waarneming van de huidige functie van plantmanager, én het opstellen van een advies voor een toekomstige inrichting.

Met betrekking tot deze opdracht is de insteek dat deze low-profile en gefaseerd wordt uitgevoerd.

Dit houdt in dat er in de waarnemingsperiode geen nieuwe projecten worden opgestart, dat voor lopende projecten relatief zwaar geleund wordt op inhoudelijk betrokken collega’s. De tijdelijke plantmanager houdt alleen de planning in de gaten en bewaakt en beoordeelt in afstemming met de vakgroepleider Assetbeheer de kwaliteit van op te leveren producten.

Tijdens een startoverleg wordt besproken bij welke lopende projecten er zijn, en welke inzet van de kandidaat bij deze projecten verwacht wordt. Gezamenlijk wordt het takenpakket afgestemd van de beoogde inzet van 20 uur per week.

Door de waarnemingsfunctie in de periode tot het eind van het jaar te beperken (tot gemiddeld een dag in de week) is er tijd voor de evaluatie en het advies over de toekomstige inrichting. De evaluatie dient te bestaan uit een bureaustudie van de transitiedocumenten en interviews van betrokken medewerkers, managers van vakgroepen die personeel leveren en stakeholders buiten Wetterskip Fryslân. De evaluatie en het advies dient voor 1-1-2023 opgeleverd te worden.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Manager gemaal en bezoekerscentrum Woudagemaal die deze organisatie zoekt?