thumbnail

Integratiespecialist

wetterskipfryslan

Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden, Nederland

ICT ACTIEF

Publicatiedatum:

11-01-2022

Sluitingsdatum:

21-01-2022

Begindatum:

01-04-2022

Einddatum:

01-10-2022

Uren per week:

36 uur per week
€ 95,00
36 uur per week Friesland

Als Wetterskip Fryslân houden we de voeten droog en onze dijken sterk. We zorgen voor een goed waterpeil in sloten en meren, bewaken de waterkwaliteit en zuiveren het afvalwater. Zo houden we niet alleen vandaag, maar ook morgen Fryslân en het Groninger Westerkwartier veilig en leefbaar. En dat moeten we blijven doen. Want het klimaat verandert, de zeespiegel stijgt en we krijgen meer neerslag of juist droogte. Die veranderingen vragen om een innovatieve aanpak. Samen met inwoners, bedrijven en organisaties bedenken we slimme, duurzame oplossingen. Steeds op zoek naar het antwoord op die ene vraag: ‘En wat doen we morgen met water?’

Vanuit het project zaakgerichtwerken en het programma Implementatie Omgevingswet vragen wij een integratiespecialist voor het ontwerpen, bouwen en implementeren van integraties op ons ESB en ETL platform. 

Verantwoordelijkheden

De opdracht houdt in:

- adviseren bij het opstellen van functionele ontwerpen

- opstellen van technisch ontwerpen (koppelvlakken en berichtdefinities, mappings)

- hanteren van de onze ontwerpprincipes en -richtlijnen

- bouwen van services en workflows in Mule 4 en FME

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Integratiespecialist die deze organisatie zoekt?