thumbnail
Constructeur civiele techniek

wetterskipfryslan

Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden, Nederland

Civiele Techniek
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
0-20 Friesland

Publicatiedatum:

30-05-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

0-20

Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

De vakgroepen Plannen en Projecten zorgen voor het uitvoeren van projecten (werken) met de vereiste kwaliteit en met het oog voor de omgeving, bestuurlijke en maatschappelijke gevolgen binnen de randvoorwaarden van tijd en budget.  Er zijn vier investeringsportfolio’s: primaire keringen, regionale keringen (boezem), inrichten deelsystemen en waterketen. Elk portfolio omvat meerdere investeringsprojecten en wordt aangestuurd door een portfoliomanager. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van Wetterskip Fryslân. Daarbij is het van belang dat de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en meegewogen.

In de projectenportfolio's organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

Wat houdt de opdracht in?

In de voorbereiding:

  • Het zelfstandig uitvoeren van ontwerp-/dimensioneringsberekeningen.
  • Het mede opstellen van een programma van eisen (constructieve uitgangspunten).
  • Het controleren van tekenwerk voor het bestek en het bestek op constructieve uitgangspunten.

In de uitvoering:

  • Het adviseren van directievoerder en/of toezichthouder van de opdrachtgever bij de uitvoering van werken en het controleren en beoordelen van tekeningen en berekeningen van derden.

Bij alle taken opereer je in teamverband en overleg je nauwgezet met je interne opdrachtgever over uitvoeringaspecten en rapporteer je aan de interne opdrachtgever en andere belanghebbenden over voortgang en kwaliteit. Tevens houd je bij alle taken in je werk rekening met de aspecten ARBO en veiligheid.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Constructeur civiele techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.