thumbnail
thumbnail

Omgevingsmanager

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€104,65
16 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 dec 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Organisatie
De gemeente Westland heeft de status van 100.000+ gemeente en hoort daarmee tot de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar glastuinbouw en 50.000 arbeidsplaatsen is de gemeente Westland, na de Rotterdamse havens en luchthaven Schiphol, de derde economische motor van het land. De gemeente Westland bestaat uit elf dorpskernen en ligt tussen Den Haag, Delft en Rotterdam aan de ene kant en de kust aan de andere kant. Een krachtige economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.

Opdracht
Binnen de Gemeente worden er verschillende soorten projecten voorbereid en uitgevoerd. De meeste projecten zijn in voorbereiding en zullen naar verwachting in 2024 gaan starten t/m eind 2026. Binnen het project zitten er veel bewoners en bedrijven die goed geïnformeerd dienen te worden over de uit te voeren werkzaamheden. Deze stakeholders moeten goed worden voorbereid op de komende werkzaamheden.

Hieraan kan gedacht worden aan:

 • Uitvoeren van stakeholder analyses;

 • Participatietrajecten opzetten en uitvoeren;

 • Benaderen van en communicatie met stakeholders;

 • De belangen van stakeholders in kaart brengen en toetsen aan de uitgangspunten van het project (bijvoorbeeld aanwezige ondernemers, hulpdiensten);

 • Het organiseren van participatie bijeenkomsten, zowel fysiek als digitaal, inclusief verslaglegging en brede terugkoppeling;

 • Bemensing van een project e-mail account en telefoon;

 • Gerichte ondersteuning en uitvoering op projecten en activiteiten;

 • Samenwerking met omgevingsmanagers van aannemers;

 • Het afstemmen van communicatiemomenten en communicatiemiddelen met team Communicatie en team Online.

Daarnaast omvat de opdracht het verzorgen van diensten ten behoeve van het verzorgen van de boodschap, bewonersbrieven, vormgeving en communicatie. Hierbij kan gedacht worden aan het opstellen van o.a. brochures, projectwebsites, presentaties en illustraties. De afdeling Communicatie van de Gemeente Westland ondersteunt hierin de omgevingsmanager.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 104,65 inclusief reiskosten woon-werk, fee Flextender en excl. btw;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als omgevingsmanager;
3. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het opzetten van participatietrajecten en het uitzetten van stakeholder analyses;

Gunningscriteria (weging)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als omgevingsmanager (35 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het opzetten van participatietrajecten (30 punten);
6. Benoem minimaal 1 referentieproject waarbij een stakeholder analyse is uitgevoerd waarbij de belangen van stakeholders in kaart zijn gebracht en getoetst aan de uitgangspunten van het project (20 punten);
7. Detavast constructie: kandidaat is bereid om bij wederzijds goedvinden na 1040 uur kosteloos bij de opdrachtgever in dienst te treden (15 punten).

Competenties
Makkelijke en correcte omgang met mensen, genieten van het sociale aspect, de omgeving willen opzoeken, oplossingsgericht te werk gaan, kunnen samenwerken met aannemers, de projectleider ontzorgen.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma, di, wo, do, vr (in overleg)

Voor de zzp'er

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

 • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Omgevingsmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.