thumbnail
thumbnail
Medewerker Personeel- en Salarisadministratie

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

3 aug 2022

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

De organisatie
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Bedrijfsvoering
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste, 2de en 3de lijn.

Team
Financiële Administratie (FA) is verantwoordelijk voor de centrale financiële administratie, inclusief de personeels- en salarisadministratie van gemeente Westland. Naast de reguliere (vakinhoudelijke) taken houdt het team FA zich ook bezig met het optimaliseren van processen op het gebied van digitalisering en de professionalisering van de financiële administratie en de daarbij behorende processen.

Opdracht
Samen met jouw collega’s draag je zorg voor de volledige personeels- en salarisadministratie. Je bewaakt de juistheid en kwaliteit van de administratie, verstrekt informatie aan medewerkers, leidinggevende en externen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, rechtspositie en salarissen.

De nadruk van deze vacature ligt op de salarisadministratie. Je berekent salaris/loonheffingen en verwerkt gegevens in geautomatiseerde systemen op basis van vastgesteld beleid, regelingen, rechtspositie en wetgeving.  Daarnaast kan je ook ingezet worden bij de personeelsadministratie.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring in De afgelopen 5 jaar als medewerker personeel- en salarisadministratie;
2. Minimaal een afgeronde mbo opleiding;
3. Uurtarief maximaal €90,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk (en fee Flextender);

Gunningscriteria (weging)
4. Aantoonbare werkervaring met de salarisadministratiepakketten PIMS en YOUPP van Centric (20 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker personeels- en salarisadministratie in de afgelopen 7 jaar (35 punten);
6. Aantoonbare werkervaring In de afgelopen 5 jaar binnen de lokale overheid (15 punten);
7. Minimaal een praktijk diploma loonadministratie (PDL) (30 punten).

Competenties

  • Samenwerker, nauwkeurig, flexibel, gedreven en klantgericht;

  • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 1 referentie.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag t/m vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 15 augustus 2022 van 9:00 uur tot 12:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 12 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot woensdag 3 augustus 2022, 09.00 uur.  De vragen en bijbehorende antwoorden worden op uiterlijk donderdag 4 augustus 2022 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot dinsdag 9 augustus 2022 , 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker Personeel- en Salarisadministratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.