thumbnail
thumbnail

Junior beleidsmedewerker Onderwijshuisvesting

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€93
32 Zuid-Holland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

1 jan 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.

Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Beleid
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster signaleren en initiëren ontwikkelingen in de maatschappij, om deze vervolgens te vertalen naar visie en strategie om de doelen te bereiken. Het gaat daarbij om alle beleidsdomeinen van de gemeente, denk aan economie, ruimte, veiligheid, onderwijs, zorg, sociale zaken, etc. Het cluster beheert hierbij de middelen en voert op hoofdlijnen regie op de realisatie. Collega’s werken op interactieve manier met stakeholders in de maatschappij, binnen de gemeentelijke organisatie en het bestuur. Het cluster bestaat uit 3 teams: team Economie Ruimte en Mobiliteit, team Veiligheid en Duurzaamheid en team Samenleving.

Team Samenleving
Team Samenleving (ca. 60 medewerkers) is verantwoordelijk voor het gemeentelijk beleid voor het Sociaal Domein, Wonen en Voorzieningen. Het gaat hierbij om de jeugdzorg, zelfredzaamheid, participatie in de samenleving, woonbeleid, scholenbouw, cultuur, sport, arbeidsmarkt, onderwijs, kinderopvang. Ook is het accounthouderschap verbonden partijen en het contractmanagement sociaal domein belegd bij het team Samenleving. Het team werkt in regionaal verband samen met andere gemeenten en de markt.

Opdracht
Gemeente Westland is verantwoordelijk voor het voorzien in voldoende en adequate huisvesting voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs. En wij hebben een omvangrijke onderwijshuisvestingsopgave.
Daarom zoeken wij bij team Samenleving, i.v.m. zwangerschapsvervanging voor 5 maanden, een beleidsmedewerker/projectleider onderwijshuisvesting.

Wat kun jij:

 • Je denkt mee aan de verwachte vraag naar huisvesting

 • Je werkt nauw samen met de collega’s (senior) beleidsadviseurs onderwijshuisvesting

 • Je bent intern en extern vraagbaak bijvoorbeeld voor de schoolbesturen en koppelt vragen terug in het teamoverleg Onderwijshuisvesting

 • Je inventariseert en beheert het gebruik van de schoolgebouwen

 • Je bewaakt het overzicht aan huisvestingsvraagstukken en zorgt dat deze via het juiste proces verlopen

 • Je draagt bij aan behoud van de structuur van de werkzaamheden (overzicht van opgaven bewaken)

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 93,00 inclusief reiskosten woon-werk, fee Flextender en excl. BTW.
2. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als beleidsmedewerker onderwijshuisvesting bij een gemeentelijke instelling.
3. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
4. Beschikbaar per 1 augustus 2024 voor 32 uur per week, gedurende de gehele opdrachtduur. Geen vakantie in de inhuurperiode.

Gunningscriteria (weging)
5. Een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van vastgoedontwikkeling-/vastgoedmanagement, makelaardij of bouwkunde (20 punten).
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met ontwikkeling en realisatie van maatschappelijk vastgoed (waaronder onderwijshuisvesting) voor of binnen een gemeentelijke organisatie (maak dit duidelijk aantoonbare in het cv) (40 punten).
7. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een 100.000+ gemeente (20 punten).
8. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met financiën binnen een gemeentelijke organisatie (10 punten).
9. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het schrijven van beleidsvoorstellen (10 punten).

Competenties
- Zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
- Analytisch
- Politiek sensitief
- Tactvol
- Stressbestendig

Functieschaal 
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg met opdrachtgever en kandidaat.  

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 22 juli 2024 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 19 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp´er

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

 • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

 • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Junior beleidsmedewerker Onderwijshuisvesting die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.