thumbnail
thumbnail
Adviseur Verbijzonderde Interne Controle

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€117,35
24-36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jun 2024

Uren per week:

24-36

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 110.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor dynamiek en actie. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait.

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is.
We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

De gemeente Westland werkt opdrachtgericht. Al onze taken en dienstverlening hebben we verdeeld in producten, opgaven en verbeteropdrachten. Per opdracht is er een ambtelijk opdrachtnemer, een ambtelijk opdrachtgever en een bestuurlijke opdrachtgever. Het uitgangspunt is heldere opdrachten en heldere sturingslijnen.

Opdracht
Over het boekjaar 2023 moet het college een rechtmatigheidsverklaring afgeven. We zoeken per direct iemand die ons hierbij gaat helpen. Jouw opdracht is de organisatie en medewerkers van de VIC te helpen bij de werkzaamheden om tot deze verklaring te komen. Dit betekent ook dat je zelf aan de slag gaat met het doen van controlewerkzaamheden die nodig zijn om tot de rechtmatigheidsverklaring te komen. Voorbeelden zijn Sisa, risicoanalyses en de specifieke criteria voor de rechtmatigheidsverantwoording.

Daarnaast draag je jouw kennis en ervaring ook over aan de medewerkers VIC. Sinds september 2023 vallen de medewerkers van de VIC onder Control.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 117,35 inclusief reiskosten woon-werk, fee Flextender en excl. BTW;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau richting Bedrijfskunde, Financiën of Accountancy;
3. Je bent in staat minimaal 3 dagen aanwezig te zijn op ons kantoor in Naaldwijk;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van interne controle en beheersing;

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar op het gebied van interne controle en beheersing / rechtmatigheidsverantwoording (20 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het afgelopen 8 jaar als financial auditor binnen een gemeentelijke instelling (35 punten);
7. Aantoonbare werkervaring  met Sisa, risicoanalyse en steekproeftoepassingen, benoem duidelijk waar dit is opgedaan (25 punten);
8. Beschikt over een afgeronde Post master Register Accountant of Internal Auditing opleiding (20 punten).

Competenties
-Goede communicatieve vaardigheden
-Accuraat
-Resultaatgericht
-Bestuurlijke sensitiviteit

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Maandag tot vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 29 november 2023 en donderdag 30 november 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 28 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

  • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur Verbijzonderde Interne Controle die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.