thumbnail
thumbnail

Cateringbeheerder

Werkzaak Rivierenland

Poppenbouwing 18, 4191 NZ Geldermalsen, Nederland

Sluit over 3 dagen
€ 55,00
32 Gelderland

Begindatum:

1 apr 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

9 feb 2024

Opdracht omschrijving
In onze bedrijfsrestaurants Smaakzaak (Geldermalsen), het gemeentehuis van West Betuwe (Geldermalsen) en het Koetshuis (Tiel) leren we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak. Van het bereiden van maaltijden tot goed gastheerschap. Leren doen we in de praktijk, maar ook via opleidingen. Het doel is om mensen in een periode van 6 maanden tot maximaal 2 jaar klaar te stomen voor een baan buiten Werkzaak.

Verantwoordelijkheden
Als cateringbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden gedurende de dag. Na het ochtendoverleg met je collega's, waarin de dagelijkse planning wordt besproken, ga je aan de slag met het menu en het bepalen van leerdoelen. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden begeleid je ook de medewerkers in hun leerproces. Je bent bekend met HACCP-normen en zorgt ervoor dat deze strikt worden nageleefd in alle keukenactiviteiten.

Naast je rol als cateringbeheerder ben je ook betrokken bij inkoopactiviteiten, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde ingrediënten op tijd aanwezig zijn. Aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimde en schone werkplek, waarbij je veel aandacht hebt voor hygiëne en ordelijkheid.

Je dag eindigt met het klaar zetten van een borrel in het Koetshuis, maar ook met het voorbereidingen voor de volgende dag. Morgen start je in Geldermalsen want je collega heeft een vrije dag heeft. Met jouw ervaring als leidinggevende, leermeester of docent in de horeca, toon je niet alleen passie voor het overbrengen van kennis, maar ook voor het zorgvuldig beheren van alle aspecten van het dagelijkse werkproces. Je bent een ware gastheer/vrouw die niet alleen creatief en flexibel is, maar ook oog heeft voor detail en efficiëntie.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 april 2024 tot en met 30 juni 2024 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de horeca.

  • Aantoonbare en recente ervaring met HACCP.

  • Een afgeronde, relevante MBO-opleiding.

Wensen

  • Een afgeronde horecaopleiding op minimaal MBO-niveau (30%)

  • Minimaal 4 jaar werkervaring binnen de horeca branche. (30%)

  • Kennis van HACCP. (20%)

  • Ervaring als leermeester. (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Cateringbeheerder die deze organisatie zoekt?