thumbnail
Klantmanager Inkomen

Werkplein Hart van West-Brabant

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

06-08-2022

Begindatum:

15-08-2022

Einddatum:

15-12-2022

Uren per week:

36

Functiebeschrijving
Het Werkplein Hart van West-Brabant werkt vanuit twee locaties, Etten-Leur en Roosendaal. Voor de locatie Etten-Leur zijn we op zoek naar: Klantmanager Inkomen

Werkzaamheden
Binnen het klantmanagement voer je de regie over je klanten ten aanzien van inkomen en zorg, je voert zelfstandig relatiebeheer van klanten met zwaardere en/of meervoudige problematiek uit. Je beheert een caseload. Je bent belast met de behandeling van aanvragen, heronderzoeken, invoeren van mutaties en beëindigingen. Je stuurt mede op de economische zelfstandigheid, zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van cliënten. Op een actieve manier informeer je klanten op bestaande (voorliggende) voorzieningen en draag je zorg voor een effectieve en rechtmatige verstrekking van uitkeringen. Dit alles binnen de dienstverlening zoals wij die voor ogen hebben. Naast dit alles vervul je een signaalfunctie in het kader van fraudebestrijding.

Profiel

  • Voor deze functie zoeken wij kandidaten op HBO werk- en denkniveau. Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen van het Werkplein en je beschikt over de nodige wetstechnische kennis.

  • Als klantmanager ben je klant- en vraaggericht, je ziet het als een uitdaging om al luisterend naar je cliënten je doel te bereiken. In je dagelijkse contacten kun je je goed inleven in cliënten en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.


Competenties

  • Overtuigingskracht

  • Resultaatgericht

  • Onderhandelen

  • Vertrouwensrelatie ontwikkelen

  • Behoefte detecteren en doorvragen

  • Communicatief vaardig

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: 36,00
Toelichting op uur per week:
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Klantmanager Inkomen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.