thumbnail
thumbnail

IBOR adviseur

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 115,00
24 u Gelderland

Begindatum:

1 apr 2024

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

24 u

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

Opdracht omschrijving

IBOR adviseur

Ben jij die ervaren beheerder die enthousiast wordt van integraal beheer van riolering, wegen, openbare verlichting en groen ? Ben je verder proactief, verbindend en op zoek naar een baan waar je initiatief en verantwoordelijkheid neemt, dan past de functie IBOR adviseur met accent op rioolbeheer en openbare verlichting.

Wil jij werken in een organisatie waar zelforganisatie en flexibel werken de basis vormen en waar veel ruimte is voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder, want wij zijn voor het team Strategisch Beheer Openbare Ruimte op zoek naar een

Adviseur IBOR

(24 uur per week)

Wie zijn wij?

De Werkorganisatie Druten Wijchen zorgt voor een fijne samenleving, dit doen wij natuurlijk samen. Zo stimuleren we inwoners, ondernemers en (maatschappelijke) instellingen mee te denken en zelf plannen te ontwikkelen.

Het team Strategisch Beheer is onderdeel van team Gebiedsinrichting en werkt binnen het domein Fysieke Leefomgeving nauw samen met de teams Ruimtelijk Beheer, GEO-Informatie, Voorbereiding en Uitvoering. Jouw team is verantwoordelijk voor strategische vervangingen in de openbare ruimte en advisering bij nieuwbouwplannen. Werkzaamheden die zowel in eigen beheer of in samenwerking met private partijen worden uitgevoerd.

IBOR bestrijkt een breed werkveld met diverse vakdisciplines onder meer, groen, wegen, riolering, water, openbare verlichting, enz. Vanuit IBOR integreren wij beleidsthema’s als klimaatadaptatie, biodiversiteit en duurzaamheid, beleving en inclusiviteit, in het beheer en onderhoud.

Verantwoordelijkheden

Wat ga je doen

Als adviseur IBOR heb je een brede afwisselende en verantwoordelijke functie:

  • Je vertaalt ruimtelijke ambities en beleid naar strategische projecten en bent mede verantwoordelijk voor het IBOR-beleid.  

  • Je zorgt ervoor en bewaakt dat het beleid en de projecten ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

  • Je informeert en adviseert het bestuur en beantwoordt bestuurlijke vragen.

  • Je neemt deel aan diverse projectteams.

  • Samen met de collega’s ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van de meerjarenplanning en –begroting en het jaarlijks uitvoeringsprogramma vervangingen openbare ruimte. Daarnaast is het team Strategisch Beheer opdrachtgever voor het team Voorbereiding en Uitvoering, voor vervangingsprojecten.

Wie jij bent 
Dit heb, kun of ben jij:

  • Je bent een creatieve doener en een analytische denker, een goede onderhandelaar en een echte verbinder. Je hebt ruime ervaring en grote affiniteit met het onderwerp openbare ruimte én de thema’s die hier omheen spelen.

  • Je beschikt over de capaciteit om helder en zakelijk te communiceren;

  • Je bent in staat om te werken in een politieke omgeving.

  • Jij voelt je verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden. Je neemt die verantwoordelijkheid door betrokken en resultaatgericht te werken. Je durft anderen aan te spreken en de verwachtingen communiceer je helder.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 15 april 2024 tot en met 14 oktober 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

U hebt minimaal 3 jaar relevante kennis en ervaring binnen het vakgebied riolering en openbare verlichting.

U werkt en denkt op minimaal HBO niveau met een afgeronde opleiding civiele- of cultuurtechniek [inhoud + proces].

U dient een recente VOG (<3 maanden) te overleggen.

U stemt in met de inkoopvoorwaarden van de Werkorganisatie Druten. https://app.inhuurgelderland.nl/assignment/68760/form/363555/document/290668

20 %

U werkt en denkt op minimaal HBO niveau met een afgeronde opleiding civiele- of cultuurtechniek [inhoud + proces]. Het is een pre als u beschikt over een diploma of certificaat Basisopleiding riolering

40 %

U hebt minimaal 3 jaar relevante kennis en ervaring binnen het vakgebied riolering en openbare verlichting.

40 %

Je hebt kennis en ervaring met geautomatiseerde beheersysteem voor gegevensverwerking; (denk bijvoorbeeld aan: GIS, AUTOCAD, CASTOR).

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de IBOR adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.