thumbnail
thumbnail
Financieel adviseur voor het fysiek domein

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
18-20 Gelderland

Publicatiedatum:

07-03-2023

Sluitingsdatum:

19-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

20-07-2023

Als financieel adviseur speel je een belangrijke rol in de advisering van het management, de twee besturen en de budgetbeheerders. Je bent een sparringpartner en adviseert in de volle breedte van het financieel vakgebied. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen van financiële vraagstukken en de producten uit de planning en control cyclus.

Jij bent de ‘google translate op het gebied van cijfers’. Je snapt financiële vraagstukken als geen ander, je weet deze te analyseren en te vertalen voor non-financials.

Je volgt ontwikkelingen op het terrein van financiën en maakt van knelpunten een kans om ons financieel beleid te verbeteren. Daarnaast ga je aan de slag met je eigen aandachtsgebieden, die passen bij het domein dat je adviseert, of bij je eigen interesses en competenties.

Wie ben jij?

Jij bent een talentvolle financieel adviseur die ons vakkundig adviseert en begeleidt binnen het vakgebied. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de BBV en het fiscale kader van de gemeente. Je bent analytisch sterk en voert je taken uit met een hang naar uitdaging en verbetering. Je bent sterk in mondelinge communicatie, maar hebt ook een vlotte pen. Je kunt je inleven op politiek en bestuurlijk niveau en beschikt over een resultaat- en klantgerichte aanpak.

Daarbij toon je lef en durf je innovatieve ideeën en oplossingen aan te dragen. Je hebt oog voor de verschillende belangen en weet deze goed tegen elkaar af te wegen.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde en/of Finance;
  • Kennis en ervaring binnen lokale overheidsfinanciën;

Waar kom je te werken?

De Werkorganisatie Druten Wijchen werkt voor twee gemeenten tegelijkertijd, met ieder hun eigen bestuur, gemeenteraad en ambities. Om dat in goede banen te leiden, werken we met zelforganiserende teams met veel eigen verantwoordelijkheid. In onze organisatie telt iedereen mee, ongeacht achtergrond, leeftijd, opleiding en werkervaring. De cultuur is open, informeel en positief.

Wie zijn je collega’s?

Je gaat aan de slag in het team financieel beleid, dat bestaat uit een tiental collega’s.  Het team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het financiële beleid van de gemeenten en de Werkorganisatie. Het team is ook verantwoordelijk voor de planning & control cyclus en voor de financiële control van de gemeenten. Het team adviseert het bestuur van de werkorganisatie en de colleges van B&W op het gebied van financiën.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel adviseur voor het fysiek domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.