thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur onderwijshuisvesting

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24 Gelderland

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

15 aug 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

27 mrt 2024

Opdracht omschrijving

Als beleidsadviseur onderwijshuisvesting  met kennis en ervaring op dit gebied ga je aan de slag in het team welzijn onderwijs en sport (domein sociale leefomgeving).

Vanwege de hoge werkdruk op lopende dossiers in de gemeente Druten zijn we op zoek naar een beleidsadviseur die zowel goed kan samenwerken op deze dossiers, als ook projecten zelfstandig oppakt. Je gaat primair aan de slag met de herijking van het Integrale Huisvestingsplan Onderwijsvoorzieningen 2019-2039 (IHP)  en de actualisering van de Verordening Onerwijshuisvesting. Voor de herijking van het IHP draag je bij aan de afstemming met de onderwijsinhoudelijke visie van de schoolbesturen en de gevolgen daarvan voor het onderwijshuisvestingsbeleid.  Verder werk je mee aan de lopende dossiers op het gebied van onderwijshuisvesting, waaronder een nieuwbouwproject primair onderwijs. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het werkveld, en hebt kennis van de thema's die spelen rondom de huisvesting van kindcentra, inclusief onderwijs en de gemeentelijke verplichtingen t.a.v. het bewegingsonderwijs. 

Verantwoordelijkheden

- Initiëren  en uitvoeren van het proces tot herijking van het IHP: offerte, procesplanning, inhoudelijke input en analyses, overleg met de schoolbesturen, (tussentijdse) beslisnota's

- Opstellen van een geactualiseerde verordening onderwijshuisvesting, deze afstemmen met de onderwijspartners en laten vaststellen middels beslisnota's voor college en raad

- samenwerken met de beleidsadviseur onderwijshuisvesting en accommodaties op lopende dossiers onderwijshuisvesting

De kandidaat is zo spoedig mogelijk inzetbaar voor een periode van 4 maanden voor 24 uur per week. een andere inzet van de 384 beschikbare uren is bespreekbaar. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd.

Je voegt een CV toe. Het CV is in het Nederlands opgesteld en in PDF-formaat. In het CV staan naast de persoonlijke (contact)gegevens: functienaam, organisatie, start- en einddatum van de opgebouwde carrière en een weergave van de werkzaamheden.

Je hebt minimaal 3 jaar inhoudelijke werkervaring op het gebied van onderwijshuisvesting bij een gemeente en in de dynamiek van een politiek bestuurlijke omgeving. Je hebt kennis van de wettelijke context van de onderwijshuisvesting en ervaring in het opstellen van beleids- en beslisdocumenten.

Kandidaat gaat akkoord met inkoopvoorwaarden WDW. WDW stelt opdracht van overeenkomst op.

Je hebt afgeronde HBO/WO opleiding. Dit kun je aantonen door diploma’s en/of door het benoemen en uitleggen van de functies je hebt uitgevoerd.

Je werkt op het gemeentehuis Druten. Thuiswerken is in onze organisatie mogelijk. De voorkeur uit naar een kandidaat minimaal 50% van de werktijd op kantoor aanwezig is. Overleggen met collega's en externe partners vinden bij voorkeur fysiek plaats.

40 %

In een motivatiebrief geeft je een nadere beschrijving van je werkervaring in combinatie met de hierin ontwikkelde competenties, Je licht verder toe waaruit jouw affiniteit en inhoudelijke bekendheid met dit beleidsterrein blijkt. Je motiveert waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze rol.

20 %

Je bent een netwerker en hebt ervaring in het samenwerken met netwerkpartners. Je bent ook een stevige persoonlijkheid die ‘nee’ durft te verkopen als dat moet. Je kunt plannen, prioriteren en in de samenwerking ben je transparant.

20 %

Je durft innovatieve ideeën en oplossingen aan te dragen om bestuurlijke ambities te realiseren. Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving.

20 %

Je bent een stevige adviseur voor het college en hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsadviseur onderwijshuisvesting die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.