thumbnail
thumbnail
Beleidsadviseur Onderwijs

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
Minimaal 20 - maximaal 24 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

1 mei 2024

Uren per week:

Minimaal 20 - maximaal 24

Publicatiedatum:

9 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Je adviseert, ontwikkelt en voert beleid uit op het terrein van lokaal onderwijsbeleid, onderverdeeld in de thema's: jeugd en onderwijs (RJO), leerplicht, onderwijs & arbeidsmarkt en passend & inclusief onderwijs. Je zorgt voor vertegenwoordiging van de Wijchense en Drutense onderwijsagenda in de regionale overlegstructuur.
Je zoekt de samenwerking met (keten)partners en bouwt en onderhoudt een netwerk. Je houdt het overzicht en legt verbinding met andere beleidsterreinen, uitvoeringspraktijk en inwoners. Lokale regievoering en procesbegeleiding is onderdeel van de functie en waar nodig zorg je voor afstemming en bijstelling. Ook beoordeel en behandel je subsidieaanvragen.

Je bouwt samen met de je collega’s binnen het domein Sociale Leefomgeving aan de drie grote uitdagingen binnen het onderwijs: kansengelijkheid, inclusiever onderwijs en NT2-onderwijs.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2024 tot 1 mei 2024 voor minimaal 20 uur per week. De inhuuropdracht kan worden verlengd (2 maal met 4 tot 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • Je voegt een CV toe. Het CV is in het Nederlands opgesteld en in PDF-formaat. In het CV staan naast de persoonlijke (contact)gegevens: functienaam, organisatie, start- en einddatum van de opgebouwde carrière en een weergave van de werkzaamheden.

  • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau. Dit kun je aantonen door diploma’s en/of door het benoemen en uitleggen van de functies je hebt uitgevoerd.

  • Je hebt inhoudelijke kennis van het vakgebied onderwijs.

Gunningscriteria

  • In een motivatiebrief geeft je een nadere beschrijving van je werkervaring in combinatie met de hierin ontwikkelde competenties, Je licht je verder toe waaruit jouw affiniteit en inhoudelijke bekendheid met dit beleidsterrein blijkt. Je motiveert waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze rol.

  • Je hebt in de afgelopen vijf jaar ervaring opgedaan op het gebied van onderwijs.

  • Je bent in staat regionaal onderwijsbeleid te vertalen naar lokaal beleid en durft innovatieve ideeën aan te dragen om bestuurlijke ambities te realiseren. Een toelichting is vereist.

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Beleidsadviseur Onderwijs een cursus Schrijven van doeltreffende rapporten, notities en adviezen, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsadviseur Onderwijs die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.