thumbnail
thumbnail

NO Omgevingsmanager voor het project maatregelen Graafstroom

De Blomboogerd 1, 4003 BX Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
- Gelderland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

-

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Detachering
WSRL is op zoek naar een medior Omgevingsmanager voor het project maatregelen Graafstroom.

Het betreft een functie voor 16 uur per week met de mogelijkheid om het aantal uur, indien nodig, per maand bij te stellen. Opdrachtgever bepaalt welke inzet nodig is en wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

De Overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 6 maanden. Optioneel is het mogelijk de Overeenkomst tweemaal met een periode van 6 maanden te verlengen onder gelijkblijvende voorwaarden. Bij een beeindiging wordt een opzegtermijn van een maand in acht genomen.

De verwachte ingangsdatum van de Overeenkomst is 15 juli 2024 of zoveel later als tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer overeengekomen.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de NO Omgevingsmanager voor het project maatregelen Graafstroom die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.