thumbnail
thumbnail

NO Inhuur Senior Inkoopadviseur

De Blomboogerd 1, 4003 BX Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20-36 Gelderland

Begindatum:

29 apr 2024

Einddatum:

29 okt 2024

Uren per week:

20-36

Publicatiedatum:

3 apr 2024

Aanleiding van de opdracht
WSRL is op zoek naar een senior inkoopadviseur.
In verband met het vertrek van een adviseur en de onverwachte uitval van een senior adviseur, is behoefte ontstaan aan tijdelijke ondersteuning. Vanwege het onverwachte karakter is ervoor gekozen een spoedprocedure voor deze aanbesteding op te starten omdat urgent behoefte is aan capaciteit. De gevraagde kandidaat gaat zelfstandig aanbestedingen en adviesvraagstukken vanuit de organisatie oppakken, als vraagbak/sparringpartner dienen voor andere inkoopadviseurs en een consulentenrol voor afdelingen van de organisatie vervullen.

Ureninzet
Het betreft een functie voor minimaal 20 uur en maximaal 36 uur per week met de mogelijkheid om het aantal uur, indien nodig, per maand bij te stellen. Opdrachtgever bepaalt welke inzet nodig is en wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

Duur overeenkomst
De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 6 (zes) maanden. Optioneel is het mogelijk de overeenkomst steeds met een periode van 3 (drie) maanden te verlengen onder gelijkblijvende voorwaarden. Bij een tussentijdse beeindiging wordt een opzegtermijn van een maand in acht genomen. De verwachte ingangsdatum van de Overeenkomst is 29 april 2024 of zoveel later als tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer overeengekomen.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de NO Inhuur Senior Inkoopadviseur die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.