thumbnail
thumbnail

Projectleider RWZI

Grasdijkweg 2, 9798 TC Garmerwolde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
116
36 Groningen

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 dec 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

1 feb 2024

Opdrachtomschrijving
Waterschap Noorderzijlvest staat voor veilig, voldoende en schoon water voor alle ingezetenen. Wij creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in een groot deel van Groningen en Noord-Drenthe. Wij zijn transparant, resultaatgericht en kostenefficiënt op een innovatieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze, in samenwerking met onze partners. Wij willen zichtbaar zijn voor onze omgeving. Dit vraagt om gedreven professionals die uitblinken in hun vakgebied.

Het waterschap Noorderzijlvest gaat voor een aantal grote projecten projectteams inrichten volgens het Integraal Project Management (IPM) model. Deze uitvraag betreft de nieuwbouw RWZI Westerkwartier.

Voor dit IPM team RWZI Westerkwartier zoeken wij een Projectmanager voor 36 uur per week.

Meer informatie over het project RWZI Westerkwartier vind je hier: https://www.noorderzijlvest.nl/ons-werk/projecten/projecten- (lopend)/rwzi-westerkwartier

De projectmanager is verantwoordelijk voor de volgende zaken om dit mooie nieuwbouwproject tot een succes te brengen:

 • Realisatie en afstemming van het project nieuwbouw RWZI Westerkwartier.

 • Rapporteren over de voortgang en realisatie van het project aan betrokken partijen.

 • Realisatie van en afstemming tussen de aandachtsgebieden binnen het IPM team. 

 • Een goede afstemming en taakverdeling tussen IPM projectleden.

Kandidaatomschrijving

 • Minimaal een opleiding op HBO niveau.

 • Ervaring met projectmanagement.

 • Kennis en ervaring met projectmatig werken volgens IPM in een vergelijkbare rol.

 • Ervaring met het werken in een bestuurlijke omgeving.

Competenties:

 • Omgevingsbewust, resultaatgericht en samenwerkingsgericht, zijn je kerncompetenties.

 • Je hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit.

 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent communicatief vaardig.

 • Je weegt verschillende opties af, komt tot een realistische oplossing en weet anderen hierin mee te krijgen.

 • Je werkt pro actief, motiverend en bent een verbinder voor het project en de projectleden.

Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
Bij deze opdracht is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient.

Voor deze opdracht zijn de AWVOODI 2018 van toepassing deze zijn beschikbaar op de website via onderstaande link:

https://www.noorderzijlvest.nl/inkoop-en-aanbesteding 

Indexering tarief:
Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CBS prijsindex (CBS indexering, Dienstenprijzen, commerciële dienstverlening en transport, Architecten en Ingenieurs (71), waterbouw (711216)). 

https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/83760NED/table?ts=1533643636692

Interviewplanning
Het waterschap nodigt maximaal 3 kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek op 22 februari 2024 . Wij verzoeken de kandidaten uitdrukkelijk rekening te houden met deze periode.

Wanneer u op 20 februari 2024 voor 12.00 uur nog geen uitnodiging heeft ontvangen via het DAS Groningenhuurtin.nl, behoort u niet tot de eerste selectie voor de gespreksronde.
Contact over de opdracht en/of de procedure loopt uitsluitend via het DAS Groningenhuurtin.nl. Wij verzoeken u dan ook geen contact met het waterschap op te nemen.

Heeft u zich nog niet geregistreerd als aanbieder op www.Groningenhuurtin.nl, dan adviseren wij u hiervoor op korte termijn zorg te dragen. U kunt helaas zonder registratie géén offertes indienen voor de lopende opdrachten. Na goedkeuring van de registratie kunt u via www.Groningenhuurtin.nl offertes indienen voor nieuwe opdrachten.

Eisen

Opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Milieukunde en/of Bedrijfskunde.

Werkervaring
Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Projectleider bij een overheidsorganisatie.
Referentie vereist

Detachering ZZP
Het Waterschap Noorderzijlvest heeft beleid opgesteld en daarin bepaald dat zzp-ers niet rechtstreeks ingezet kunnen worden bij de organisatie. Deze opdracht kan worden uitgevoerd door een zzp-er, echter dan zal er sprake moeten zijn van een doorleenconstructie via een detacheerder. Het detacheringsbureau dient de offerte in, waarbij de zzp-er wordt voorgesteld zonder afstand te hoeven doen van zijn/haar zelfstandigheid.

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte

 • Een hbo diploma

Aanleveren na gunning

VOG

Gunningscriteria

 • Weging prijsdeel: (20%)

 • Motivatiebrief: Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  De brief dient door de kandidaat zelf geschreven te worden. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving. (Weging: 25 %)

 • Werkervaring overheid: Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Projectleider bij een waterschap. (Weging: 10 %)

 • Werkervaring RWZI: Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Projectleider bij een rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI). (Weging: 12 %)

 • Werkervaring bestuurlijke omgeving: Op cv aantoonbaar werkervaring in een bestuurlijke omgeving. (Weging: 8 %)

 • Interview: Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat en/of opdrachtomschrijving. Daarnaast wordt er beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie en/of er een klik is met de kandidaat.

  De kandidaat waarop de keuze valt, scoort 25% voor het gesprek. De kandidaten die afgewezen worden naar aanleiding van de gevoerde gesprekken, scoren 0% voor het gesprek. (Weging: 25 %)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider RWZI die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.