Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel beheerder fysiek domein

Wassenaar

Johan de Wittstraat 45, 2242 LV Wassenaar, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
24-32 Zuid-Holland

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

5 feb 2025

Uren per week:

24-32

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Organisatie
De gemeente Wassenaar ligt midden in het groen aan de Zuid-Hollandse kust, direct naast de bestuurlijke hoofdstad Den Haag. Het is een uniek stukje Nederland, waar zo’n 26.000 mensen wonen. Om de ambitieuze doelstellingen van onze eigentijdse gemeente waar te maken, zijn wij op zoek naar enthousiast talent. Ben jij op zoek naar een boeiende opdracht? Spreekt onze werkcultuur met de kernwoorden veelzijdig, open en uitdagend jou aan? Dan leren we je graag beter kennen.

De eenheid Informatie & Datamanagement (I&D) faciliteert de collega’s in hun werk als het gaat om de inrichting van de ICT-infrastructuur (niet alléén de werkstations) en de omgang met de daarbinnen verwerkte data (archief, beveiliging, privacy en de link naar landelijke voorzieningen). Ook wordt vanuit de eenheid meegewerkt aan de vormgeving van de digitale dienstverlening aan inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Als Security je passie is, je een ondernemende inslag hebt én je wilt bijdragen aan verandering: dan ben je bij ons aan het juiste adres.

I&D is in een gastheerschapsconstructie ondergebracht bij de gemeente Wassenaar. Middels een dienstverleningsovereenkomst (DvO) neemt de gemeente Voorschoten deze diensten ook af.

Opdracht
Voor het functioneel beheer van het fysiek domein zijn we op zoek naar twee kandidaten die gezamenlijk een aantal informatiesystemen binnen het fysiek domein gaan beheren. De werkdagen van de kandidaten dienen voor een deel te overlappen, zodat er sprake kan zijn van een goede kennisdeling en overdracht. Verder is het belangrijk dat gedurende de gehele werkweek de bezetting gegarandeerd is.

De gemeente wil op termijn de functioneel beheerders fysiek domein invullen door collega’s in vaste dienst. De tijdelijke inzet is ter overbrugging en nadrukkelijk bedoeld om in het komend half jaar de beheerdocumentatie en het beheerplan op te stellen in het fysiek domein en om een zachte ‘landing’ voor een toekomstige collega voor te bereiden. Hierbij wordt de keten van de processen die in het DSO is gemaakt, als bandbreedte gehanteerd. Lees: het beheren van het Omgevingsplan, dat de juridische grondslag levert voor de Toepasbare Regels, die de dienstverlening in begrijpelijke vragenbomen vat en tot een soepele toeleiding tot de aanvraag van de Omgevingsvergunning leidt. In de informatie-architectuur van onze gemeente hebben we het dan over LEEF van Stadsbeheer, STTR Builder van Geodan FLOlegal en RX.Base van Visma Roxit.

Inrichtingswerkzaamheden

Hierbij gaat het om:
1) Gebruikersbeheer en autorisatiematrix inrichten en bijhouden;
2) Rapportages opzetten m.b.v. tools ten behoeve van gebruikers en management (binnen en buiten de applicatie;
3) Documenteren van de specificaties van de applicaties en koppelingen.

Gebruikersondersteuning
Hierbij gaat het om:

1) (Pro)actief adviseren van de gebruikersorganisatie over efficiënt en effectief gebruik van de applicaties;
2) Ondersteunen van (nieuwe) eindgebruikers en gebruikersvragen afhandelen;
3) Gebruikersinstructies geven en handleidingen opstellen.

Beheer
De beheertaken omvatten:

1) Bewaken van de toegankelijkheid van de applicaties en koppelingen;
2) Bij storingen verantwoordelijk voor het inschakelen van de nodige partijen om deze op te lossen;
3) Bij storingen verantwoordelijk voor het informeren van de gedupeerde (gebruikers, proceseigenaren, afhankelijke applicaties etc.);
4) DSO-beheer.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring in het afgelopen jaar met het informatiesysteem LEEF én SQL;
3. Aantoonbare werkervaring in het ruimtelijke domein;
4. Een maximum uurtarief van €95 exclusief btw, inclusief woon-werkverkeer en fee Flextender.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van ICT (15 punten);
6. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar binnen een gemeentelijke instelling in het ruimtelijke domein (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het beheer van de plansoftware van RX.Base in de afgelopen 2 jaar (25 punten);
8. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar met procesverbeteringen (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv met een voorbeeld) (15 punten).
9. Detavast constructie: kandidaat is bereid om bij wederzijds goedvinden na 1040 uur kosteloos bij opdrachtgever in dienst te treden (20 punten).

Competenties
De kandidaat beschikt over de volgende competenties:

  • Je hebt er plezier in om collega’s te adviseren en te ondersteunen. Je bent daarin communicatief vaardig en in staat om complexe zaken zowel mondeling als schriftelijk helder uit te leggen en te rapporteren;

  • Je bent een echte teamspeler: de functie vraagt o.a. flexibiliteit, het vermogen om kennis te delen, en competenties als kunnen verbinden, plannen, organiseren en prioriteren om als team optimaal te functioneren;

  • Je bent analytisch sterk, je hebt overtuigingskracht, je kunt goed samenwerken en je bent vaardig in mondelinge communicatie;

  • Je bent in staat om het belang van verschillende perspectieven te duiden en te wegen;

  • Gevoel voor humor.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
2 voor 1 x 24 uren per week & 1 x 32 uren per week.
De opdrachtgever zoekt naar 2 professionals. 1 professional voor 24 uur en 1 professional voor 32 uur.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di –  Wo –  Do –  Vr. Gezien de werkzaamheden is gemiddeld gezien minimaal 60 % fysieke aanwezigheid op kantoor een vereiste en kan er bij uitzondering en in overleg met de leidinggevende vanuit huis worden gewerkt.

Planning
De gesprekken bij de gemeente Wassenaar zijn gepland op woensdag 17 juli van 09.00 uur tot 17.00 uur op het gemeentekantoor van Wassenaar. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 16 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp´er
De gemeente Wassenaar zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Functioneel beheerder fysiek domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.