thumbnail
thumbnail

Sr. medewerker projectenbureau Ondersteuningsteam Zorg voor Jeugd

Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag, Nederland

Sluit over 3 dagen
Deze inhuuropdracht is verlopen
100
24-36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

24-36

Publicatiedatum:

13 feb 2024

Over VNG
De VNG representeert de 342 Nederlandse gemeenten. Dat doet de VNG ook binnen het actieprogramma Zorg voor Jeugd, met als doel de jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering merkbaar en meetbaar steeds beter te maken voor kinderen, jongeren en gezinnen, zodat ze op tijd passende hulp ontvangen. Het programma is een gezamenlijk initiatief van de gezamenlijke branches Zorg voor Jeugd, de cliëntorganisaties, de gezamenlijke beroepsgroepen, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de ministeries van VWS, J&V en OCW.

Over het Ondersteuningsteam Zorg voor Jeugd
Bij de VNG is een samenwerkingsplatform in oprichting. Daarin zullen de opbrengsten en het vervolg van de vijf veranderopgaven binnen het Ondersteuningsteam Zorg voor Jeugd (OZJ) hun plek vinden. We zijn een lerend team, dat werkt vanuit een ‘groei-mindset’. Onze ambitie is ‘Elke dag beter’. Dat geldt zowel voor de jeugdregio’s als voor onszelf. We stellen ons daarom continu de vraag waar we staan, wat we kunnen verbeteren en of we met de goede dingen bezig zijn. Meer informatie over het OZJ is hier te vinden.

Omschrijving van de opdracht
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional die ons team komt versterken als senior medewerker binnen het projectenbureau.

Als senior medewerker ben je onderdeel van het projectenbureau van het Ondersteuningsteam Zorg voor Jeugd. Het projectenbureau is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de subsidieprogramma's op het gebied van inkoop, HR, ICT, financiën, AVG en secretariële ondersteuning.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren en indienen van subsidie aanvragen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de projectleiders en programmamanagers van de verschillende subsidieprogramma's en ondersteunt op het gebied van het subsidie proces, inkoop en HR, communicatie en AVG/Privacy.

Wij zijn op zoek naar twee professionals, waarbij het accent ligt op het aanvragen, inrichten en verantwoorden van de subsidies. Je werkt daarvoor nauw samen met de programmamanagers en projectleiders en de ondersteuners binnen het programma/team. Ook stem je af met de afdelingen Inkoop, HR en Financiën en Control van de VNG. Je bent in staat werkzaamheden van elkaar over te nemen.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijk voor het gehele proces rondom (het tijdig en juist indienen) van subsidie aanvragen;

 • Het uitdenken, inrichten en verbeteren van de juiste inrichting van de projectadministratie. Het gaat hierbij o.a. om het implementeren van nieuwe processen die passen bij de (veranderende) omvang van onze organisatie;

 • Verantwoordelijk voor het uitvoeren en verbeteren van gehele inkoopproces rondom de inhuur van personeel, inclusief het coördineren van DAS procedures (aanbestedingen) aan de OZJ-kant;

 • Fungeren als aanspreekpunt op het gebied van inkoop en HR voor alle medewerkers binnen de verschillende programma’s;

 • Het zowel proactief als reactief adviseren en ondersteunen op het inkoopproces rondom inhuur van personeel;

 • Verantwoordelijk voor de juiste afstemming en samenwerking met de inkoopafdeling van de VNG en andere relevante actoren. Met betrekking tot subsidies ondersteun je de programmamanager bij de subsidieaanvragen;

 • Het adviseren van de projectleiders en programmamanager, zowel proactief als reactief;

 • Het werken naast de going concern aan de gewenste doorontwikkeling met als doel te komen tot kwaliteitsverhoging;

 • Het opvangen van piekmomenten van collega’s in het projectenbureau

Resultaat van de opdracht
Zorgen voor een efficiënte en gestroomlijnde inrichting van het projectenbureau waaruit kwalitatieve adviezen en werkzaamheden voortvloeien ter ondersteuning van het sturen en verantwoorden van alle door het OZJ uitgevoerde subsidies. Tevens draag je zorg voor een tijdige en adequate indiening van de subsidies bij de verschillende ministeries.

Eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in een voor de opdracht relevante richting, zoals HRM/inkoop, financieel economisch, back office programmaondersteuning, programmasecretaris met financieel component of soortgelijk.

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van programmaondersteuner, project- of procesondersteuner, programmasecretaris, of soortgelijk.

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met ambtelijke organisaties en procedures/processen gericht op subsidieprojecten.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het werken met subsidieverstrekkende departementen (opdrachtgevers) en uitvoerend orgaan (opdrachtnemer).

 • We gaan uit van gebruik van eigen laptop en telefoon

Gunningscriteria

 • Aantoonbare werkervaring met het opstellen van periodieke management (voortgangs-) rapportages, forecasts en inzichten.

 • Aantoonbare werkervaring met het samenwerken met ondersteunende afdelingen (Inkoop, HR, Financiën) in de publieke sector.

 • Aantoonbare werkervaring met en kennis van inkoopprocessen binnen de publieke sector

 • Aantoonbare werkervaring met het administratief begeleiden van de processen rondom het aanvragen van subsidies.

 • Je hebt recente werkervaring bij of met de VNG.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Sr. medewerker projectenbureau Ondersteuningsteam Zorg voor Jeugd die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.