thumbnail
thumbnail

Assistent controller programma Omgevingswet

Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
32-36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

1 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Je bent werkzaam in het programma Omgevingswet bij VNG (team FSEM). Je werkt in dit traject nauw samen met collega’s in dit team, de lijnorganisatie van VNG Beleid, de interbestuurlijke partners en het Rijk als stelselverantwoordelijke.

De opdracht kent twee kerntaken:

(1) Ondersteunen van de programmacontroller en het management in het ontwikkelen en uitvoeren van een gedegen planning & controlcyclus voor het programma, met een jaarlijkse omvang van ongeveer EUR 10 mln. Dit omvat het ontwikkelen, verbeteren en uitvoeren van de begrotingscyclus, periodieke verantwoordingen, administratieve correctheid en jaarlijkse verantwoordingsrapportage over het programma zelf en over een aantal specifieke subsidies die met het programma verband houden.
(2) Uitvoeren en doorontwikkelen van de Monitor Omgevingswet bij gemeenten. Het in stand houden van een voldoende deelnemersaantal in de monitor, het per kwartaal uitvragen van informatie bij deelnemende gemeenten, het verwerken van de resultaten in analyses en rapportages en het doorontwikkelen van de monitoring op basis van nieuwe wensen en beperkingen.

In deze functie krijg je specifieke verantwoordelijkheid voor het financiële deel van de monitor, en een gedeelde verantwoordelijkheid voor het geheel van de monitor.

Over VNG
Wij zijn de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De vereniging heeft als doel om de lokale overheid te versterken, zodat gemeenten hun inwoners optimaal kunnen bedienen. Dat dragen we in ons hart en daar werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan. 342 gemeenten bepalen onze en dus ook jouw agenda. Vaak wordt die beïnvloed door de dagelijkse actualiteit, maar altijd vanuit het belang van onze leden. We zijn een lerende organisatie, we stellen ons continu de vraag waar we staan en wat we kunnen verbeteren. Die vraag stellen we ook aan jou!

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Assistent controller programma Omgevingswet die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.