thumbnail
thumbnail
Arbeidsmarktverkenner

Veiligheidsregio Utrecht

Meerndijk 17, 3454 HM Utrecht, Nederland

Overig
Sluit over 13 dagen
Geen maximum
24 - 32 Utrecht

Publicatiedatum:

23-09-2022

Sluitingsdatum:

10-10-2022

Begindatum:

24-10-2022

Einddatum:

24-10-2023

Uren per week:

24 - 32

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Uw veiligheid, Ons werk
Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s va risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen. We merken dat dit in de huidige arbeidsmarkt lastiger is en proberen stappen naar voren te zetten. Om hieraan een bijdrage te leveren, is de directie Risicobeheersing op zoek naar een tijdelijke collega die ons helpt in het vinden en enthousiasmeren van onze mogelijk toekomstige collega’s.

Opdracht
De directie Risicobeheersing voert de werkzaamheden uit voor 26 gemeenten in de regio Utrecht, in vier hoofdprocessen: Advies, Toezicht, Risicobeeld, Analyse & Beleid en (Brand)Veilig Leven.

 • Je inventariseert op basis van onze benodigde kennis en competenties welke organisaties en (beroeps)opleidingen voor onze directie relevant zijn om relaties mee te onderhouden;
  • Je legt en onderhoudt relaties met relevante organisaties en (beroeps)opleidingen met als doelstelling stagiaires en toekomstige medewerkers te enthousiasmeren om in de toekomst aan de slag te gaan bij de Veiligheidsregio Utrecht;
  • Met jouw goede ideeën leg je contact met (beroeps)opleidingen en help je ons hoe we in de toekomst dit contact kunnen onderhouden;
  • Je coördineert de introductiemomenten voor stagiaires en nieuwe medewerkers zodat zij ons vak snel eigen kunnen maken en een onvergetelijke periode bij de VRU ervaren!
  • Je geeft aan het bovenstaande een aantal maanden uitvoering om het proces in te regelen. En als je alles eenmaal opgezet hebt, draag je het als een goedlopend proces over aan onze staande organisatie.

Deze opdracht is leuk voor kandidaten die ervan houden om een nieuwe werkwijze van A-Z op te zetten én uit te mogen voeren.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van Arbeidsmarktanalist, Recruiter, Relatiemanager of soortgelijk.

Gunningscriteria  (weging, totaal 100 punten)
3. Aantoonbare werkervaring met relatiebeheer (25 punten);
4. Aantoonbare kennis van en werkervaring met het landelijk beroeps- en opleidingsprofiel (benoem dit duidelijk in het cv.) (25 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met het opzetten van een netwerk en een werkwijze om dit te onderhouden (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met in- en externe communicatie én wervings- en introductietools die toegang geven tot de arbeidsmarkt (denk aan LinkedIn) en onderwijsinstellingen (15 punten);
7. Aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie (10 punten).

Competenties

 • Proactief;

 • Zelfstandig;

 • Aanpakker;

 • Initiatiefrijk.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10A. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg en gelet op de werkzaamheden mogelijk in de avond of weekenden (denk aan beurzen, open dagen/avonden). Op voorhand lastig aan te geven of en hoe vaak dit voorkomt, omdat dit uit de inventarisatie van de arbeidsmarktverkenner zal blijken.

Planning
De gesprekken bij de VRU zijn gepland op vrijdag 14 oktober 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 13 oktober 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Arbeidsmarktverkenner die deze organisatie zoekt?