thumbnail
thumbnail

Projectleider personeelsplanningsysteem

Veiligheidsregio Gelderland Zuid

Professor Bellefroidstraat 11, 6525 AG Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
8 Gelderland

Begindatum:

8 jul 2024

Einddatum:

27 jun 2025

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

29 mei 2024

Opdracht omschrijving
De opdracht omvat de begeleiding van de  Europese aanbesteding en implementatie van een personeelsplanningssysteem voor de sectoren Ambulancezorg, Brandweer en Crisisbeheersing (piketfunctionarissen). Dit houdt in: licenties, training, documentatie, implementatie, koppelingen, migratie en (technische) ondersteuning. Het gewenste resultaat van is dat er met één leverancier een overeenkomst wordt gesloten.

Verantwoordelijkheden
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je geeft d.m.v. een projectplan inzicht in wat er allemaal moet gebeuren voor de aanbesteding van het personeelsplanningsysteem voor de VRGZ en de planning daarvan.

 • Je geeft operationeel leiding aan het projectteam dat is belast met de Europese aanbesteding voor het personeelsplanningsysteem.

 • Je zorgt, samen met het projectteam, dat de eisen en wensen van VRGZ voor het personeesplanninsysteem worden vertaald naar een duidelijk Programma van Eisen; inclusief de argumentatie voor de scope van de aanbesteding.

 • Je bevordert goede samenwerking tussen de leden van het projectteam.

 • Je informeert de opdrachtgever over het project; o.a. voortgang, planning en budget.

 • Je zorgt voor de overdracht en borging van het personeelsplanningsysteem binnen de sectoren van de VRGZ.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 8-07-2024 tot en met 27-06-2025 voor 8 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
Voeg een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. Uit het CV blijkt dat de kandidaat aantoonbaar beschikt over:

 • Een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding (op verzoek van opdrachtgever aan te tonen met diploma's);

 • Je hebt kennis van projectmanagement;

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en context;

 • Ervaring met de omgeving van veiligheidsregio’s en/of zorginstellingen;

 • Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig;

 • Je kunt goed in teamverband werken en kunt relaties opbouwen en onderhouden;

 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

 • Je handelt vanuit onze drie kernwaarden: ‘vertrouwen, probleemoplossend en eigenaarschap‘. Onder een CV verstaan wij een overzicht van de opleidingen en werkervaring van de kandidaat. Benoem en beschrijf concreet in het CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat de kandidaat aan deze eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld. Het CV is in het Nederlands opgesteld.

 • Voeg een referentie (maximaal 1 A4) in PDF formaat toe. Uit de referentie (niet ouder dan 5 jaar) blijkt dat de kandidaat beschikt over: Het naar tevredenheid van opdrachtgever uitvoeren van een vergelijkbare opdracht van vergelijkbaar niveau en omvang. Vermeld in uw referentie duidelijk de omschrijving van de opdracht en de contactgegevens van de opdrachtgever. Uit de omschrijving blijkt duidelijk dat de referentie voldoet aan de gestelde eisen. Opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de referentie te verifiëren bij de referent.

 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) (van maximaal een half jaar oud) ten aanzien van de volgende functie/taakvelden overleggen: - Informatie - Diensten - Zakelijke transacties

Wensen

 • Het beoordelingsteam beoordeelt het CV van de kandidaat op de mate waarin de kennis en ervaring aansluit bij de omschrijving van de opdracht/het functieprofiel. - CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - CV sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - CV sluit onvoldoende aan bij onze uitvraag (score 0) (50%)

 • Voeg een motivatie toe (maximaal 2 A4 in PDF). Kandidaat beschikt over een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht JOU aanspreekt en wat JIJ hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - De motivatie sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - De motivatie sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - De motivatie sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - De motivatie is onvolledig en sluit niet of onvoldoende aan bij onze uitvraag (score 0) (50%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Jan de Vries via 06 36 51 04 90 of per mail via opdrachtoverheid@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider personeelsplanningsysteem die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.