thumbnail
thumbnail
Verpleegkundig Centralist Meldkamer Ambulancezorg

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Sluit over 4 dagen
Geen limieten
minimaal 24 uur per week, maximaal 36 uur per week Gelderland

Begindatum:

15 mei 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

minimaal 24 uur per week, maximaal 36 uur per week

Publicatiedatum:

1 mei 2023

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

 In 2019 zijn de meldkamers van Gelderland Zuid (Nijmegen) en Gelderland Midden (Arnhem) samengevoegd. Vanaf 21 maart 2023 participeert onze meldkamer in de Landelijke Meldkamer Samenwerking, dat is een grote regionale meldkamer voor Oost Nederland, in Apeldoorn. Daarnaast zal onze meldkamer zich door ontwikkelen naar een geheel nieuwe, monodisciplinaire witte meldkamer in de omgeving van Elst –Nijmegen, alwaar we samen met ketenpartners de zorg voor onze patiënten in de regio gaan optimaliseren. Wij vertellen hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Wat ga je voor ons doen?
Als verpleegkundig centralist begeef jij je in het middelpunt binnen de ambulancezorg; de meldkamer. Hier komen telefonisch alle zorgvragen binnen, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. Het is aan jou als centralist om te zorgen dat de juiste zorg wordt verleend op de juiste plek.

Als verpleegkundig centralist heb je geen voorbereidingstijd op de melding die komen gaat. Je weet niet wat er gaat gebeuren, maar moet wél adequaat handelen. Je moet absoluut kennis, ervaring en inzicht hebben ontwikkeld als specialistisch verpleegkundige om deze grote uitdaging aan te kunnen. Eén van de belangrijkste eigenschappen waarover je moet beschikken is klinisch redenatievermogen. Natuurlijk heb je een triagesysteem dat je helpt, maar jij stelt de juiste vragen aan de telefoon zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. 

Meerdere plaatsen beschikbaar, zodra de offertes open zijn worden de gesprekken zsm ingepland. 
Wij hebben meerdere plaatsen beschikbaar. Deze opdracht is dan ook als reguliere vacature vanuit onze organisatie is gepublicieerd. Na sluiting van de publicatie van deze opdracht zullen wij deze opdracht opnieuw publiceren en openstellen.

Wat doet een verpleegkundig centralist?
Als verpleegkundig centralist begeef jij je in het middelpunt binnen de ambulancezorg; de meldkamer. Hier komen telefonisch alle zorgvragen binnen, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. Het is aan jou als centralist om te zorgen dat de juiste zorg wordt verleend op de juiste plek.

Dit werk gaat 24/7 door, dus werk je als verpleegkundig centralist in roosterdienst. 

Tijdens het inwerken start je met laag urgente meldingen, zodat je het systeem goed leert kennen en goed leert plannen om te kunenn schakelen en prioriteren in binnenkomende meldingen. Wij overleggen graag samen met je wat je nodig hebt tijdens de inwerkperiode. Een en ander is uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring.

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor 9 maanden voor 24 tot 36 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht is op zo spoedig mogelijk.

De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (4 x maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen.

 • Diploma AVA Verpleegkundig Centralist

  • Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats en het jaar van diplomering. Je bent bereid in roosterdienst te werken op onze locatie in Apeldoorn

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 • Benoem en beschrijf concreet in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

  • Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en beschikt over een goede typevaardigheid.

 • Benoem en beschrijf concreet in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.

  • Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten)

  • Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)

  • Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verpleegkundig Centralist Meldkamer Ambulancezorg die deze organisatie zoekt?