thumbnail
thumbnail
Verpleegkundig Centralist Meldkamer Ambulancezorg

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
minimaal 24 uur per week, maximaal 36 uur per week Gelderland

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

27-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

minimaal 24 uur per week, maximaal 36 uur per week

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

 In 2019 zijn de meldkamers van Gelderland Zuid (Nijmegen) en Gelderland Midden (Arnhem) samengevoegd. Vanaf 21 maart 2023 gaat onze meldkamer participeren in de Landelijke Meldkamer Samenwerking, dat is een grote regionale meldkamer voor Oost Nederland, in Apeldoorn. Daarnaast zal onze meldkamer zich door ontwikkelen naar een geheel nieuwe, monodisciplinaire witte meldkamer in de omgeving van Elst –Nijmegen, alwaar we samen met ketenpartners de zorg voor onze patiënten in de regio gaan optimaliseren. Wij vertellen hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Wat ga je voor ons doen?

 Als verpleegkundig centralist van de Meldkamer Ambulancezorg leer je tijdens een intensief opkeidings- en inwerktraject te schakelen en te prioriteren in binnenkomende meldingen. Jouw groei naar verpleegkundig centralist gebeurt heel gelijkmatig van laag-complexe naar complexe meldingen. Tijdens het inwerken start je met laag urgente meldingen, zodat je het systeem goed leert kennen en goed leert plannen.

Als verpleegkundig centralist heb je geen voorbereidingstijd op de melding die komen gaat. Je weet niet wat er gaat gebeuren, maar moet wél adequaat handelen. Je moet absoluut kennis, ervaring en inzicht hebben ontwikkeld als specialistisch verpleegkundige om deze grote uitdaging aan te kunnen. Eén van de belangrijkste eigenschappen waarover je moet beschikken is klinisch redenatievermogen. Natuurlijk heb je een triagesysteem dat je helpt, maar jij stelt de juiste vragen aan de telefoon zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. 

Meerdere plaatsen beschikbaar, zodra de offertes open zijn worden de gesprekken zsm ingepland. 

Wij hebben meerdere plaatsen beschikbaar. Deze opdracht is dan ook als reguliere vacature vanuit onze organisatie is gepublicieerd. Na sluiting van de publicatie van deze opdracht zullen wij deze opdracht opnieuw publiceren en openstellen.

Wat doet een verpleegkundig centralist?

Als verpleegkundig centralist begeef jij je in het middelpunt binnen de ambulancezorg; de meldkamer. Hier komen telefonisch alle zorgvragen binnen, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. Het is aan jou als centralist om te zorgen dat de juiste zorg wordt verleend op de juiste plek.

Dit werk gaat 24/7 door, dus werk je als verpleegkundig centralist in roosterdienst. 

Tijdens het inwerken start je met laag urgente meldingen, zodat je het systeem goed leert kennen en goed leert plannen om te kunenn schakelen en prioriteren in binnenkomende meldingen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verpleegkundig Centralist Meldkamer Ambulancezorg die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.