thumbnail
thumbnail

Tester AFAS implementatie

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32-36 uur Gelderland

Begindatum:

9 okt 2023

Einddatum:

8 jul 2024

Uren per week:

32-36 uur

Publicatiedatum:

8 sept 2023

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

Wat ga je voor ons doen?
VGGM heeft voor de ondersteuning van haar bedrijfsvoering processen gekozen voor de oplossing van AFAS. Deze voor VGGM nieuwe applicatie zal de processen voor CRM, Financiën, Inkoop, O2C en HRM gaan ondersteunen. De implementatie zal gefaseerd plaats vinden waarbij gestart wordt met onderdelen van de CRM-oplossing, Financiën en Inkoop. HRM zal in fase II worden geïmplementeerd. De implementatie wordt door AFAS i.s.m. VGGM vormgegeven.

VGGM heeft als organisatie beperkte kennis en ervaring met het testen van grootschalige pakketoplossingen en onvoldoende capaciteit om deze testen te beschrijven en uit te voeren en daarom behoefte aan versterking in de voorliggende implementatiefase.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op 2 oktober 2023. Gelieve hier rekening mee te houden.

Je gaat een belangrijke rol spelen tijdens de inrichting en acceptatie van AFAS en daarmee het laten landen van de oplossing in de VGGM organisatie. Je zorgt er (mede) voor dat de verschillende testen (functioneel, conversie, integratie en acceptatie) goed, gestructureerd en juist worden uitgevoerd.
Je bepaalt daartoe met betrokkenen de teststrategie, aanpak en de uit te voeren testgevallen. Je maakt testscripts, zorgt voor testdata en een goede testomgeving en voert samen met testers uit de organisatie de testen uit. Je begeleidt deze testers ook. Je verwerkt de testresultaten daarna in een (eind)rapportage.

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor 9 maanden voor 32 tot 36 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 9 en 15 oktober 2023.

De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (4x maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je beschikt aantoonbaar over een afgeronde hbo opleiding en relevante opleidingen op het gebied van testen (bijv. T-map, ISTQB)

  Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • Je hebt aantoonbaar in de periode 2015-heden meer dan drie jaar ervaring met testen in pakket implementatie trajecten van soortgelijke applicaties.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je hebt recent, in de periode 2019-heden, aantoonbaar ervaring met projectmatig werken in een vergelijkbare rol.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf het soort project, de looptijd van het project, de gehanteerde projectmanagement- en testmethode en wat jouw rol in het project was.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je beschikt aantoonbaar als tester over kennis en ervaring met de verschillende soorten uit te voeren testen in een pakketimplementatie traject. Je bent in staat de kritische/risicovolle onderdelen te identificeren en hoofd- en bijzaken te onderkennen.

  Aan te tonen door inzicht te geven in wat jouw rol was, welke kennis en ervaring je concreet hebt opgedaan daarin en een aantal praktijkvoorbeelden te benoemen. Vermeld ook (te benaderen) referenties.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je beschikt aantoonbaar over kennis en ervaring met het opstellen en uitvoeren van testen in ERP-implementatie trajecten. Ervaring met AFAS is een pré.

  Aan te tonen met praktijkvoorbeelden uit eerdere projecten/implementaties. Geef daarbij aan welke ERP-oplossing je hebt getest.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je beschikt aantoonbaar over ervaring en kennis over het opstellen en uitvoeren van testen in overheidsorganisaties, bij voorkeur binnen een Veiligheidsregio en/of GGD.

  Veiligheidsregio of GGD (inclusief publieke ambulancedienst): 5 punten Gemeenten: 3 punten
  Overig overheidsorganisatie: 1 punt
  Geen overheid: 0 punten

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.

  • Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten)

  • Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)

  • Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Tester AFAS implementatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.