thumbnail
thumbnail
Senior HR adviseur

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Sluit over 2 dagen
€ 90,00
28-32 Gelderland

Begindatum:

19 jun 2023

Einddatum:

1 jan 2024

Uren per week:

28-32

Publicatiedatum:

17 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

De functie van senior adviseur HRM maakt onderdeel uit van het team HRM (22 personen). Dit team is onderdeel van de afdeling Mens en Organisatie van de sector Bedrijfsvoering, staat midden in de organisatie en werkt voor zowel brandweer, ambulancedienst als GGD en Veilig Thuis. In totaal werken er ruim 1000 medewerkers en 850 vrijwilligers. We werken met de volgende CAO's: CAR-UWO, CAO Ambulancezorg, CAO VVT en CAO Jeugdzorg.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op vrijdag 9 juni. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Expliciet willen wij vermelden dat we deze opdracht ook bij een uitzendbureau hebben uitgezet. Vanwege de urgentie lopen deze procedures gelijktijdig om meer zekerheid te hebben voor het invullen van de functie. Op basis van kwaliteit en snelheid van starten van de kandidaat zal een keuze worden gemaakt. VGGM behoudt zich dus het recht voor om de opdracht niet te gunnen.

Binnen deze functie ligt de focus vooral op het tactisch en strategisch adviseren van het management van de Ambulancedienst. Je bent een inspiratiebron voor het management ten aanzien van organisatie- en beleidsontwikkeling en het oplossen van lastige individuele personele problematiek.

Voor deze opdracht is het fijn als je kennis hebt van de CAO-Ambulancedienst. Kennis van het Functioneel Leeftijdsontslag (FLO) bij de Ambulancedienst en van de overige CAO’s is voor ons zeker een pré.

Je werkt nauw samen met andere collega’s in het team HRM, je stemt ontwikkelingen af en bewaakt mede de consequente toepassing van arbeidsvoorwaarden in de organisatie. Je kunt gevraagd worden om je ook bezig te houden met zaken als vitaliteit, complexe personele en rechtspositionele vraagstukken, functiewaardering (systeem V-Balans en FWG) en arbeidsmarktaanpak.

Om de functie goed in te vullen, vragen we de volgende kennis, ervaring en competenties:

 • je hebt een HBO+/academisch werk- en denkniveau

 • je hebt minimaal 8 tot 10 jaar werkervaring als adviseur HRM binnen een overheidsorganisatie en recente ervaring binnen een Veiligheidsregio

 • je beschikt over minimaal een hbo-diploma op HRM gebied

 • je kunt je vlot schrijven en je doet dat in perfect Nederlands

 • je werkt graag resultaatgericht, in teamverband maar ook zelfstandig en kom je met eigen ideeën

 • je bent collegiaal, communicatief, flexibel en innovatief

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar tot 1 januari 2024 voor 28 tot 32 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 19 juni en 1 juli 2023.

De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (3x maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO opleiding op het gebied van HRM.

  Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • Je hebt minimaal 8 tot 10 jaar werkervaring als adviseur HRM binnen een overheidsorganisatie en bij voorkeur binnen een Veiligheidsregio.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je beschikt aantoonbaar over ervaring met het beschrijven en waarderen van functies (geef aan wat je hierin concreet hebt gedaan en met welke systemen).

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 10 punten. Voldoende ervaring 6 punten. Weinig ervaring 2 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je beschikt aantoonbaar over ervaring met ontwikkelen en het implementeren van beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid / vitaliteit (aan te tonen met concrete praktijkvoorbeelden en geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 10 punten. Voldoende ervaring 6 punten. Weinig ervaring 2 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je hebt een beeld bij de termen zelforganisatie, coachend leiderschap en integraal management. Wij vinden het belangrijk om te horen wat jouw visie is en hoe dat jouw beeld inkleurt voor het te voeren personeelsbeleid van een organisatie.

  - Volledige en heldere visie, laat een onderscheidend vermogen zien, sluit aan bij VGGM (10 punten)
  - Visie is deels volledig en helder, laat minder onderscheidend vermogen zien, sluit gedeeltelijk aan bij VGGM (4 punten)

  - Visie sluit onvoldoende aan bij VGGM (0 punten)

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.

  - Volledige en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (10 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (4 punten)
  - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior HR adviseur die deze organisatie zoekt?