thumbnail
thumbnail

Salarisadministrateur

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
16 Gelderland

Begindatum:

1 okt 2023

Einddatum:

1 apr 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

12 sept 2023

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

Wat ga je voor ons doen?
We zijn op zoek naar een ervaren salarisadministrateur die direct ingezet kan worden om onze administratie te versterken voor gemiddeld 16 uur per week. De salarisadministrateur ondersteunt de vaste salarisadministrateurs bij piekmomenten en vakanties. De inzet en de momenten waarop dit plaatsvindt worden in onderling overleg bepaald. 

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op 26 september 2023. Gelieve hier rekening mee te houden. 

De huidige opdracht is (bijna) afgerond en kan niet nader worden verlengd. Deze uitvraag betreft een nieuwe opdracht i.v.m. doorlopende ontwikkelingen in het kader van de continuïteit voor het salarisverwerkingsproces in verband met onderbezetting in het team Salarisadministratie. Met deze toelichting in de uitvraag willen we graag transparant de markt benaderen en de huidige situatie weergeven. Deze opdracht staat voor iedereen vrij om te reageren en de inschrijvingen zullen worden beoordeeld op de gestelde criteria voor deze specifieke opdracht.

 • Maandelijkse verwerking gehele loonadministratie voor alle medewerkers van de organisatie, vallend onder meerdere CAO’s

 • Verwerken van mutaties en declaraties in het personeelsinformatiesysteem

 • Beschrijving van de werkprocessen (en updaten van bestaande beschrijvingen)

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor 16 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht is 1 oktober 2023.

De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd (6 keer maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je beschikt aantoonbaar over mbo werk- en denkniveau en je beschikt minimaal over een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).

  Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • Je hebt recent, in de periode 2018-heden, aantoonbaar werkervaring opgedaan als salarisadministrateur.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je beschikt over inhoudelijke kennis van CAR-UWO (arbeidsvoorwaarden Veiligheidsregio's), CAO Ambulancezorg, CAO Jeugdzorg en CAO VVT.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je hebt aantoonbaar ervaring in het werken met Beaufort - Gemal; dit systeem kent voor jou weinig geheimen

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Zoals in de eisen is aangegeven dien je recent, in de periode 2018-heden, te hebben gewerkt als salarisadministrateur. In deze wens kun je dit concretiseren met praktijkvoorbeelden. Geef aan in welke (overheids-) organisaties je hebt gewerkt, voor welke periode en welke uitdagingen zijn opgelost. Ervaring binnen een veiligheidsregio is een pré.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punt en geen ervaring binnen een overheidsorganisatie 0 punten.

 • Je hebt recent, in de periode 2018-heden, gewerkt met Beaufort, reportbuilder, Youforce, Payroll Gemal direct en Excel. Beschrijf beknopt waar je als salarisadministrateur mee gewerkt hebt en wat je er mee hebt gedaan.

  Als je ervaring hebt met alle genoemde programma's, 5 punten. Anders 1 punt per programma.

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.

  • Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten)

  • Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)

  • Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Salarisadministrateur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.