thumbnail
thumbnail

Planner

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
32 Gelderland

Begindatum:

3 okt 2023

Einddatum:

1 mrt 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

15 sept 2023

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

De afdeling Jeugdgezondheidszorg
De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD Gelderland-Midden heeft alle kinderen van 0-18 jaar in beeld waar het goed mee gaat en kinderen waar (tijdelijk) zorgen over zijn. Wij staan naast de kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) en gaan uit van hun eigen kracht. Daarbij geven we extra aandacht en zorg aan ouders en kinderen die dat nodig hebben. Wij werken als JGZ samen met gemeenten en ketenpartners in een sterk veranderende omgeving. 

Wat ga je voor ons doen?
Als planner werk je voor het team Bedrijfsvoering van de afdeling JGZ. Het team Bedrijfsvoering bestaat uit een Planbureau, een Front-office, Dossierbeheer en Applicatiebeheer. Zij adviseren het management ten aanzien van de te in te zetten capaciteit, verzorgen de personeelsplanningen van de jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistenten; zorgen voor telefonische bereikbaarheid van JGZ en verrichten diverse ondersteunende administratieve taken. Planbureau 4-18 werkt volgens centrale planning.Er wordt volop samengewerkt  aan verbetering en vastleggen van werkinstructies. Dit vraagt volle aandacht, alertheid, een positieve attitude en doorzettingsvermogen. Als planner houd je je bezig met de doorontwikkeling van het planproces door de planning van jouw regio (Arnhem) zo goed mogelijk in te richten en met de planners gezamenlijk de best practices te delen. Je denkt mee over de inrichting en werkwijze en systemen en je bent een ambassadeur van de cultuurverandering die centrale planning vraagt.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op maandagmiddag 2 oktober 2023. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Expliciet willen wij vermelden dat deze opdracht ook als reguliere vacature vanuit onze organisatie is gepubliceerd, danwel is uitgezet als uitzendopdracht. Vanwege de urgentie lopen deze procedures gelijktijdig om meer zekerheid te hebben voor het invullen van de functie. Op basis van kwaliteit en snelheid van starten van de kandidaat zal een keuze worden gemaakt. VGGM behoudt zich dus het recht voor om de opdracht niet te gunnen.

Als planner ben je verantwoordelijk voor het neerzetten van een basisplanning en langere termijn planning voor ten minste 1 regio. Verbeteringen signaleren, aandragen en uitwerken in het planproces om de efficiency te verhogen. Een actieve bijdrage leveren aan het continue verbeteren van het planproces en het mede opstellen en actualiseren van werkinstructies. 

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor 5 maanden tot 1 maart 2024 voor 32 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht is op 3 oktober 2023.

De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd (4 keer maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook beteken dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je beschikt over een vakopleiding personeelsplanning.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je hebt aantoonbaar in de periode 2018-heden ervaring opgedaan als (personeel)planner. Het gaat daarbij niet om ervaring met het plannen van diensten en het roosteren van personeel op vastgestelde diensten, maar je hebt ervaring met het maken van planningen waarbij een grote hoeveelheid variabelen van invloed zijn op de planning.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je beschikt aantoonbaar over ervaring met het werken met planningssystemen (bij voorkeur software programma KD+). Aan te tonen met praktijkvoorbeelden en geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring met adviseren over operationele personeelsplanning vraagstukken en de consequenties van keuzes voor de te behalen productieresultaten, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je beschikt aantoonbaar over ervaring bij het omgaan met weerstand bij een veranderingstraject van een planproces en hoe je dit in goede banen leidt aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Daarnaast beschik je aantoonbaar over ervaring bij het opstellen en actualiseren van werkinstructies aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.

  • Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten)

  • Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)

  • Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Planner die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.