Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel beheerder najaarscampagne

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
24 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Opdracht omschrijving
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

GGD Gelderland-Midden zet zich in voor de bestrijding van het coronavirus. Met het griepseizoen in aantocht, gaat de strijd tegen COVID19 verder en starten wij om deze reden weer een najaarscampagne op. Wil jij een bijdrage leveren aan de maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen? 

Wij zoeken voor 24 uur per week een Functioneel Beheerder voor de najaarscampagne coronabestrijding. 

Wat ga je voor ons doen?
Je wordt functioneel beheerder van de applicaties rondom vaccineren, waaronder CoronIT. In het contact met GGD/GHOR Nederland, leveranciers en eindgebruikers heb je een maximale focus op het gebruik en verbetering van de applicatie(s) die jij beheert. Je bewaakt en registreert de werking  van de applicaties, richt deze in en weet storingen te verhelpen. Collega's uit de gehele organisatie kunnen bij jou terecht met vragen. Je bent in staat hun wensen te vertalen naar de inrichting en geeft uitleg en begeleiding zodat de gebruikers de applicatie met plezier kunnen gebruiken. 

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op dinsdag 18 juni. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Verantwoordelijkheden
Binnen deze functie heb je o.a. de volgende verantwoordelijkheden:

 • Meewerken aan het ontwikkelen van de functionaliteit;

 • Ondersteunen van medewerkers bij het gebruik van de applicaties;

 • Testen van de applicatie;

 • Ondersteunen bij het ontwerpen, ontwikkelen en genereren van (maatwerk) overzichten en managementinformatie.

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor maximaal 6 maanden voor gemiddeld 24 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 1 en 15 juli 2024. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je hebt hbo-werk- en denkniveau en hebt minimaal een mbo-diploma niveau 4 in het vakgebied ICT en/of Bedrijfskunde. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • Je hebt aantoonbaar, in de periode 2018 - heden, minimaal 3 jaar relevante werkervaring als functioneel beheerder. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Wensen

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je analytisch en probleemoplossend vermogen hebt. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden; geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdaging zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten (25%)

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je in staat bent initiatief te nemen en eigenaarschap te tonen. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdaging zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten (25%)

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je in staat bent om producten en processen te verbeteren. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden; geef concreet aan wat is gedaan en welke producten en/of processen je hebt verbeterd. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten (25%)

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten) (25%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Jan de Vries via 06 36 51 04 90 of per mail via opdrachtoverheid@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Functioneel beheerder najaarscampagne die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.