thumbnail
thumbnail

Capaciteitsplanner najaarscampagne

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
18 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Opdracht omschrijving
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

GGD Gelderland-Midden zet zich in voor de bestrijding van het coronavirus. Met het griepseizoen in aantocht, gaat de strijd tegen COVID19 verder en starten wij om deze reden weer een najaarscampagne op. Wil jij een bijdrage leveren aan de maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen? 

Wij zoeken voor 18 uur per week een capaciteitsplanner voor de najaarscampagne coronabestrijding. 

Wat ga je voor ons doen?
Je werkt nauw samen met de teamleiders. Je koppelt de vaccinatiecapaciteit aan de personele capaciteit op basis van de fysieke eigenschappen van de vaccinatielocaties en de personele beschikbaarheid. Vervolgens bereken jij hoeveel roosterblokken opengezet kunnen worden. Tijdens de campagne stuur je dit proces voortdurend bij voor een optimale personele inzet, passend bij de vraag naar vaccinaties. 

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op dinsdag 18 juni. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Verantwoordelijkheden
Als capaciteitsplanner ben je o.a. inzetbaar voor de volgende taken:

  • Het optimaliseren van de roosterblokken;

  • Het bewaken en continu verbeteren van de planprocessen.

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor maximaal 6 maanden voor gemiddeld 18 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 1 en 15 juli 2024. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

  • Je beschikt aantoonbaar over hbo-werk- en denkniveau. Bij voorkeur beschik je over een hbo-diploma in de richting bedrijfseconomie, econometrie of supply-chain management. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

  • Je beschikt aantoonbaar en recent, in de periode 2020 - heden, over ervaring binnen een relevante vergelijkbare organisatie. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

  • Je hebt recent en aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met forecast- en capaciteit planningsvraagstukken. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf het soort project, de looptijd van het project en de gemiddelde tijdsbesteding per week van het project.

  • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Wensen

  • Je bezit uitstekend cijfermatig en analytisch inzicht en vaardigheid deze analyses te presenteren. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten (40%)

  • Je hebt ruime ervaring met het maken van complexe capaciteitsplanningen. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Geef hierbij aan wat je concreet hebt gedaan en welke uitdagingen je, op welke manier, hebt opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten (30%)

  • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kunt bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken? - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten) (30%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Capaciteitsplanner najaarscampagne die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.