thumbnail
thumbnail

Arts najaarscampagne

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Sluit over 16 dagen
€ 100,00
16 - 20 Gelderland

Begindatum:

1 sept 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16 - 20

Publicatiedatum:

10 jun 2024

Opdracht omschrijving
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

GGD Gelderland-Midden zet zich in voor de bestrijding van het coronavirus. Met het griepseizoen in aantocht, gaat de strijd tegen COVID19 verder en starten wij om deze reden weer een najaarscampagne op. Wil jij een bijdrage leveren aan de maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen? 

Wij zoeken voor gemiddeld 16-20 uur per week een arts voor de najaarscampagne coronabestrijding. 

Wat ga je voor ons doen?
Als arts vaccineren word je verantwoordelijk voor het medisch verantwoord laten verlopen van de corona vaccinaties op een van onze vaccinatielocaties. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor zowel het team als de mensen die gevaccineerd worden. Je staat klaar vragen over infectieziekten en vaccins te beantwoorden en werkt nauw samen met andere medische specialisten.

Wij willen er graag expliciet op wijzen dat het genoemde tarief inclusief ORT en/of overwerk is.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden in de eerste twee weken van juli. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Verantwoordelijkheden
Binnen deze functie heb je o.a. de volgende verantwoordelijkheden: 

  • Je beschikt over analytisch denkvermogen en bent in staat om zelfstandig en zorgvuldig tot een oordeel of advies te komen;

  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed empathie tonen naar patiënten en collega's;

  • Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je uitstekend;

  • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met stressvolle situaties.

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor maximaal 4 maanden voor gemiddeld 16 - 20 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht is 1 september 2024. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

Je bent minimaal BIG-geregistreerd basisarts. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting, het afstudeerjaar en je BIG-registratienummer.

Je hebt aantoonbaar, in de periode 2020-heden, minimaal een jaar werkervaring opgedaan bij een vaccinatie locatie ten tijde van de coronabestrijding. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

Jij hebt recent, in de periode 2020-heden, minimaal een jaar ervaring opgedaan met het toezicht houden op medische processen. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf wat jouw rol is geweest, gedurende welke periode en voor hoeveel uur gemiddeld per week je ingezet bent geweest.

Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Wensen

Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je in staat bent vragen over infectieziekten en vaccins te beantwoorden. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten. (40%)

Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je de rol van belangrijke medische vraagbaak hebt vervuld voor je collega's en voortdurend bevraagd bent geweest vanwege jouw uitgebreide kennis op dit gebied. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten (30%)

Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten) (30%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Arts najaarscampagne die deze organisatie zoekt?