thumbnail
thumbnail
Arts Najaarscampagne

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 75,00
8 tot 24 uur per week Gelderland

Begindatum:

1 okt 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

8 tot 24 uur per week

Publicatiedatum:

15 sept 2023

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

Wat ga je voor ons doen?
Als arts vaccineren word je verantwoordelijk voor het medisch verantwoord laten verlopen van de corona vaccinaties op een van onze vaccinatielocaties. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor zowel het team als de mensen die gevaccineerd worden. Je staat klaar vragen over infectieziekten en vaccins te beantwoorden en werkt nauw samen met andere medische specialisten.

Wij willen er graag expliciet op wijzen dat het genoemde tarief inclusief ORT en/of overwerk is.

De interviews voor deze opdracht zullen online plaatsvinden, vooralsnog dinsdag 26 september 2023. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Je gaat aan de slag op een van de 3 vaste vaccinatielocaties in Arnhem Kronenburg, Arnhem Kermisland en Ede Achterdoelen, de pop-up locaties door de hele regio of je bent onderdeel van een mobiel team wat naar de instellingen in de regio gaat. De werktijden zijn van 08:00 tot 16:00, met uitzondering van de vaste locaties die een avondopenstelling hebben tijdens de koopavonden. Dat is op donderdag voor beide locaties in Arnhem en op vrijdag voor Ede, de openingstijden zijn dan van 12:00 tot 20:00.

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor 3 maanden voor 8 tot 24 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 27 september en 6 oktober 2023.

De inhuuropdracht kan onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (2x maximaal 3 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Overige eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je bent BIG-geregistreerd basisarts.

  Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • Je hebt aantoonbaar in de periode 2020-heden minimaal een jaar werkervaring opgedaan bij een vaccinatie locatie ten tijde van de coronabestrijding.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Jij hebt recent, in de periode 2020-heden, minimaal een jaar ervaring opgedaan met het toezicht houden op medische processen.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf wat jouw rol is geweest, gedurende welke periode en voor hoeveel uur gemiddeld per week je ingezet bent geweest.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je in staat bent vragen over infectieziekten en vaccins te beantwoorden. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je de rol van belangrijke medische vraagbaak hebt vervuld voor je collega's en voortdurend bevraagd bent geweest vanwege jouw uitgebreide kennis op dit gebied. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost.

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je hebt een heldere motivatie deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kunt bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken?

  • Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten)

  • Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)

  • Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Arts Najaarscampagne die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.