Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail
Adviseur informatiemanagement

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 105,00
24-32 Gelderland

Begindatum:

4 dec 2023

Einddatum:

1 jun 2024

Uren per week:

24-32

Publicatiedatum:

15 nov 2023

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. VGGM is een boeiende organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland Midden samen komt. We blussen branden, reanimeren, vaccineren, voorkomen incidenten en doen nog veel meer voor onze inwoners. www.vggm.nl.

Wat ga je voor ons doen?
Binnen de sector bedrijfsvoering is afdeling informatievoorziening en ICT (I&I) verantwoordelijk voor de informatievoorziening van VGGM.

Samen met andere adviseurs informatiemanagement ben je het aanspreekpunt voor afdelingsmanagers bij informatievraagstukken. In samenwerking met collega's binnen I&I vertaal je deze naar adviezen en/of projectvoorstellen. Als adviseur informatiemanagement ben je de spil tussen de organistaie en ICT.

Je gaat werken voor de Bedrijfsvoering en wordt als het nodig is ook bij andere afdelingen ingezet. Je rapporteert aan de afdelingsmanager I&I.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op woensdagochtend 29 november. Gelieve hier rekening mee te houden. 

 • Je analyseert werkprocessen en signaleert verbeteringen in relatie tot bestaande en nieuwe informatiesystemen en houdt hierbij rekening met (digitale) archivering, privacy en informatiebeveiliging en vigerende wet- en regelgeving

 • Je bent de verbindende factor tussen de organisatie en ICT en werk goed met alle partijen samen

 • Je zorgt dat ontwikkelingen/innovaties in het vakgebied toepasbaar worden binnen VGGM, waarbij je steeds helder maakt wat de meerwaarde is

 • Je adviseert en ondersteunt meerdere projecten vanuit het perspectief van informatiemanagement

 • In samenwerking met de adviseurs informatiemanagement, de architect(en), systeemeigenaren, adviseurs informatiebeveiliging, adviseur informatiebeheer en functioneel beheerders en andere stakeholder draag je actief bij aan beleidsvorming en verbetering van informatie gestuurd werken

 • In samenwerking met het management zorg je voor prioritering en borging van projecten

 • Ook neem je deel aan diverse (in- en externe) overleggen en ben je goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement binnen het publieke domein. Op basis hiervan breng je jouw advies uit aan de belanghebbenden

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor 6 maanden voor 24 tot 32 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht is tussen 1 en 15 december december 2023.

De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (maximaal 4 keer 6 maanden).

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van informatiemanagement (of aantoonbaar vergelijkbaar).

  Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • Je hebt recent, in de periode 2019-heden, aantoonbaar ervaring opgedaan met de werkzaamheden van informatieadviseur of adviseur informatiemanagement.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting wat je hebt gedaan op het gebeid van informatievoorziening waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je hebt recent, in de periode 2019-heden, ervaring met het onderzoeken van (complexe) informatievraagstukken en de vertaling hiervan in samenwerking met collega's naar passende oplossingen.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je hebt recent, in de periode 2019-heden, ervaring met het verbeteren/digitaliseren van bedrijfsprocessen en het aanpassen van gerelateerde informatiesystemen. Hierbij houdt je rekening met (digitale) archivering, privacy en informatiebeveiliging en vigerende wet- en regelgeving.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen, inrichten, verbeteren en voortdurend optimaliseren van de informatievoorziening in ondersteunende processen zodat afdelingen beter in staat zijn de organisatiedoelen te realiseren. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en is bereikt).

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je hebt ervaring met het coördineren en begeleiden van vraagstukken op gebied van informatiemanagement. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat jouw rol was en wat je concreet hebt gedaan en bereikt).

  Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

 • Je hebt werkervaring bij een overheidsorganisatie en daarmee zakelijk inzicht in processen van overheidsorganisaties. Geef concreet aan welke rol je had binnen welke organisatie.

  Veiligheidsregio, Brandweer, Ambulance (publiek) of GGD: 5 punten Gemeente: 3 punten
  Overige overheidsorganisaties: 1 punt
  Geen overheid: 0 punten

  Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.

  - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)
  - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Adviseur informatiemanagement een cursus Ambtelijk vakmanschap in de Informatiehuishouding, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur informatiemanagement die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.