thumbnail
thumbnail

Trainee Communicatie

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

4 dec 2023

Einddatum:

30 nov 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Leverancier voor Trainees communicatie
Voor de komende periode zoeken we een leverancier die in overleg een trainee levert voor het vakgebied. Onderstaand ons beeld bij een dergelijk traineeship en type kandidaat.

De afdeling & de ontwikkeling
De afdeling Communicatie (circa 40 collega’s) heeft een sleutelpositie binnen Zwolle. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van de overkoepelende communicatiestrategie en de positionering van de organisatie. Als (strategische) adviseurs voeden en ondersteunen we het bestuur, management, de afdelingen en programma- en projectteams. Zwolle is volop in ontwikkeling. We zetten in op brede welvaart. Fijn wonen, werken en ontspannen in een steeds groenere, duurzame stad met ruimte voor kunst, cultuur en ondernemen.
Er is dus veel werk aan de winkel. We hebben daarom ook ruimte voor trainees. Mensen die werken vanuit hun hart en met oog voor wat de stad en onze opdrachtgevers nodig hebben. Samen koersen we op multidisciplinaire co-creatie, de goede dingen doen en maatschappelijke impact maken.

Dit doe jij
Zwolle wil bereikbaar, herkenbaar en transparant zijn. Onze inwoners hebben recht op informatie en moeten ons beleid kunnen beoordelen en beïnvloeden. Maar hoe doen we dat? En hoe zorgen we voor interactie en dialoog? Onze communicatieprofessionals weten er wel raad mee. Zij zijn breed ontwikkeld op het gebied van interne en externe communicatie en hebben verschillende specialismen. Jij ondersteunt hen bij van alles en nog wat.

Afwisselend werk, veel contacten
Je voert communicatieplannen uit, organiseert bijeenkomsten, creëert (digitale) content voor verschillende middelen en mediakanalen en ondersteunt bij het beheer van social en online kanalen. Het is leuk dat je bij veel projecten en programma’s binnen Zwolle bent betrokken. Denk aan gebiedsontwikkelingen, nieuwe vormen van huisvesting en duurzaamheid. Hiervoor heb je contact met collega’s van alle afdelingen, inwoners, ondernemers en partners in de stad.

Waarom Zwolle?
In deze baan kun je je communicatiekennis en -ervaring verdiepen en verbreden in de praktijk. Je leert veel op je vakgebied, maar ook hoe een gemeente (samen)werkt. Nieuwsgierig als je bent, zeg je meestal ‘ja’ op een klus. Hoe meer je zelfstandig kunt oppakken, hoe leuker je werk wordt. Je zit dichtbij het vuur en weet wat er in de stad speelt. De organisatie groeit, dus er zijn zeker kansen om door te groeien.

Dit ben jij
Je hebt een Mbo/Hbo werk- en denkniveau, een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld Communicatie en wilt jezelf ontwikkelen via workshops en/of opleidingen. ‘Wij boven ik’ past goed bij jou. Met ziel en zakelijkheid ga jij voor Zwolle. Dat ervaren we direct in de samenwerking. Je bent nergens te beroerd voor  en inzetbaar voor uiteenlopende projecten, activiteiten en opdrachtgevers. Het is fijn dat je snel schakelt en je niet gek laat maken als er veel op je bord ligt. Je houdt overzicht en stelt prioriteiten.

Dit bieden wij
Een werkplek die passend is voor een traineeship dat wordt begeleid door de leverancier voor 32-36 uur per week voor steeds 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging . Het salaris voor een trainee is schaal 8.

Eisen

  • Leverancier is in staat om de trainee in dienst te nemen en ter beschikking te stellen conform de cao Uitzendkrachten.

  • Leverancier is in staat om de trainee zelf op te leiden binnen haar eigen organisatie en heeft hiertoe eigen docenten in loondienst. De leverancier heeft een lopend traineeprogramma waarin de trainee voldoende ruimte krijgt om te leren en ontwikkelen. Dit komt duidelijk naar voren in het aanbod.

  • De opleidingsorganisatie is CEDEO geregistreerd en erkend.

  • Leverancier heeft ervaring met het in dienst nemen, opleiden en begeleiden van trainees binnen lokale overheden.

  • De leverancier begeleidt jaarlijks minimaal 100+ trainees. Dit is op verzoek aantoonbaar.

  • Leverancier biedt een traineeship op het gebied van Communicatie.

  • De trainee heeft ervaring met en kennis van een van de pakketten Microsoft Office pakket, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe Premiere Pro, Canva, Unity. Dit blijkt uit het cv.

Wensen

  • we zien graag dat er al kandidaten worden aangeboden voor een start per eerst mogelike datum.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Trainee Communicatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.