thumbnail
Onderzoeker/adviseur

(Talentenregio) Gemeente Zwolle

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Beleidsadvies
Sluit vandaag
Geen maximum
10 Overijssel

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

20-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

10

Type werkzaamheden
 
Wij zoeken een onderzoeker/adviseur die ons team, met kennis en ervaring op het gebied van onderzoek en onderzoeksmethoden  versterkt. Waarbij  ervaring en affiniteit binnen het sociale domein en fysieke domein gewenst is. Een gesprekspartner die de rode draad herkent in de beleidsontwikkeling en dit vervolgens kan omzetten in concrete opdrachten en onderzoeken en deze weet uit te voeren. Hierbij maak je gebruik van je kennisnetwerk en ruime ervaring met onderzoeksmethoden.
 
·         ·         ·         ·         Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van je eigen onderzoek vanaf de ontwerpfase tot en met rapportage, rekening houdend met begroting en tijdsplanning.
·         ·         Je verricht zelfstandig toepassingsgericht (beleids)onderzoek.
 

 

Persoonlijk profiel
 
Je bent in staat om snel complexe vraagstukken te doorgronden en te vertalen naar concrete onderzoeksvragen. Je stelt je onafhankelijk, onderzoekend en kritisch op en vraagt door om zaken helder te krijgen. Je interpreteert informatie op basis van bredere en afgewogen analyse en toetste deze criteria. Je bent in staat om planmatig te werk te gaan, stelt een plan van aanpak op voor onderzoeken en maakt inzichtelijk welke middelen nodig zijn voor de realisatie. Je bent in staat deze realisatie zelfstandig uit te voeren.  Je bent sterk gericht op samenwerken, analyseren en toe werken naar een resultaat.

  • WO niveau & ervaring in soortgelijke functie

  • Je hebt een pro-actieve houding.

  • Een hands-on mentaliteit

  • Kennis van actuele communicatie en presentatie technieken

  • Ervaring met de inzet van ruimtelijke informatie systemen  en/of datamining is een pré.