thumbnail
thumbnail
Financieel controller (Sociaal Domein)

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20 Overijssel

Publicatiedatum:

24-01-2023

Sluitingsdatum:

03-02-2023

Begindatum:

13-02-2023

Einddatum:

12-10-2023

Uren per week:

20

Organisatie
Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 130.000 inwoners. Waaronder veel creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaarheid is Zwolle een knooppunt en centrale speler in de regio.
De afdeling Financiën uit drie secties te weten Advies, Beheer en Subsidieloket.  

Het Subsidieloket behandelt jaarlijks, in de volle breedte van de gemeentelijke beleidsterreinen, zo’n 600 subsidieaanvragen voor een totaalbedrag van circa €110 miljoen. De sectie Beheer heeft als kerntaak het voeren van de centrale financiële administratie van de gemeente Zwolle. Naast het voeren van de gemeente brede administratie is deze sectie ook verantwoordelijk voor het financiële gedeelte in de jaarrekening en beleidsrapportages.
De financiële adviesfunctie ten behoeve van het management en de budgethouders van de afdelingen wordt door de sectie Advies verzorgd.

De opdracht
Wij zoeken een kandidaat die ruime ervaring heeft met het Sociaal Domein. De aandachtsgebieden richten zich op Jeugd, WMO, Sociale Basis  en het maatschappelijk voor veld (subsidiepartijen)  Naast de verantwoordelijkheid voor de bijdrage aan de P&C documenten en de financiële advisering aan de budgethouders staat deze opdracht in het teken van het begeleiden van een junior financieel adviseur en het ombouwen van de begroting naar een nieuwe indeling in programma’s en doelen.  

Je bent een persoon met een brede kennis van financiën, die processen overstijgend en met lef kan benaderen. Dagelijks adviseer je overtuigend en ongevraagd het management over de financiële vraagstukken die jij met jouw expertise hebt geanalyseerd en beoordeeld. Daarnaast is het belangrijk dat jij de afdelingsbudgetten bewaakt en vooruit denkt welke activiteiten nodig zijn om de planning- en controlcyclus uit te voeren. Je hebt affiniteit met data analyses en brengt dit in bij forecasting en financiële planning.

Dit ben jij
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-BE opleiding. Je bent financieel onderlegd en kunt processen overstijgend benaderen. Werkervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en soortgelijke werkzaamheden bij een grotere gemeente (100.000 +) is een pré. Je hebt een positieve werkinstelling, bent nauwkeurig en flexibel en zoekt actief de samenwerking met collega’s, zowel binnen als buiten de afdeling. Gezien de zwaarte van de functie gaat onze voorkeur uit naar iemand met minimaal   5 jaar ervaring heeft.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel controller (Sociaal Domein) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.