thumbnail
thumbnail

Constructeur

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
111
8 Overijssel

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Type inzet
De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren of in loondienst te zijn via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.*

Constructeur (8u)

Dit zijn wij

Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 130.000 inwoners, waaronder veel creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken en samen optrekken. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad, opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaarheid is Zwolle een knooppunt en centrale speler in de regio.

De afdeling Ruimtelijke Planvorming levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van de fysieke omgeving. De afdeling bestaat uit meerdere teams die intensief met elkaar samenwerken en zich samen inzetten om dit te bereiken.

Het team VTH Omgevingsrecht 
Het team VTH Omgevingsrecht heeft tot taak om toezicht uit te oefenen op de naleving van wet- en regelgeving en eventueel geconstateerde overtredingen door verleiding, informeren, afspreken en/ of sanctioneren ongedaan te (laten) maken. De contacten zijn vaak één op één gericht op de ondernemer of burger. In de inrichting van onze organisatie nemen het perspectief van de klant als het centrale uitgangspunt. De Zwolse constructeurs maken onderdeel uit van dit team.
 
Dit ga je doen
Samen met de beide andere constructeurs controleer en toets je de bij vergunningsaanvragen gevoegde of na afgifte toegezonden constructietekeningen en berekeningen aan de hand van het Bouwbesluit. Je gaat in gesprek met klanten om hen te adviseren over de constructiemogelijkheden, materiaaltoepassing en detaillering.
Jij communiceert duidelijk, helder en vooral juridisch juist over de constructieve veiligheid van bouwplannen met de ontwerpend constructeur, architect, aanvrager of vergunninghouder. Tot slot treed je op als contactpersoon voor bedrijven, burgers en/of instellingen en fungeer je als vraagbaak voor je collega’s.
 
Dit ben jij

  • Je hebt een HBO diploma, aangevuld met HTI beton- en/of staalconstructeur of Betonconstructeur BV 

  • Aantoonbaar 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring als adviserend constructeur is een pre.

  • Het bezit van ABW 1 en/of 2 en ervaring met het werken met een zaaksysteem (PowerBrowser van Genetics).

  • Je hebt kennis van moderne meettechnieken en rekenprogrammatuur.

  • Je hebt een kritische en klantgerichte houding en bent je er van bewust dat jouw werkzaamheden het verloop van een werk en de algemene veiligheid kunnen bepalen.

  • Je bent klantgericht, besluitvaardig en daadkrachtig.

  • Je kunt problemen goed analyseren en je bevindingen en adviezen helder, evenwichtig en overtuigend presenteren.

  • Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over goede communicatie vaardigheden.

Opdracht
Omvang gemiddeld 8 uur per week 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Constructeur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.