thumbnail
thumbnail

Bouwplantoetser/casemanager Wabo

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
28 Overijssel

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Type inzet
De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren of in loondienst te zijn via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.

De gemeente Zwolle zoekt tijdelijk een bouwplantoetser/casemanager Wabo/Omgevingsrecht 

Dit zijn wij

 Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 130.000 inwoners, waaronder veel creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken en samen optrekken. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad, opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaarheid is Zwolle een knooppunt en centrale speler in de regio.
 
De afdeling Ruimtelijke Planvorming levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de fysieke omgeving van Zwolle. De afdeling bestaat uit meerdere teams die intensief met elkaar samenwerken. Het team VTH Omgevingsrecht is één van deze teams en is op zoek naar een casemanager Bouw.
 
Het team VTH Omgevingsrecht
Het VTH Omgevingsrecht heeft tot taak het beoordelen van (concept)aanvragen om omgevingsvergunningen (bouw, kap, reclame, uitrit en afwijkingen van het bestemmingsplan) en het geven van voorlichting over bouwmogelijkheden. De medewerkers van het team nemen ook deel aan projecten. Kernwaarden bij het verrichten van deze werkzaamheden zijn vakmanschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding de leidende principes.
 
Dit ga je doen

  • Toetsen van aanvragen omgevingsvergunning op ontvankelijkheid, aan het Omgevingsplan, het welstandbeleid, het BBL en verdere van toepassing zijnde wetgeving.

  • Het uitzetten van adviesaanvragen aan adviseurs (o.a. op het gebied van constructie, monumenten, sloop/asbest, brandveiligheid, welstand en stedenbouw).

  • Het begeleiden van afwijkingsprocedures op grond van de Omgevingswet.

  • Het opstellen van (ontwerp)-besluiten.

  • Het onderhouden van contacten met aanvrager en/of gemachtigde.

  • Het geven van voorlichting (telefonisch en via de mail) over de Omgevingswet en Wkb-activiteiten (incl. vergunningsvrije mogelijkheden) 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bouwplantoetser/casemanager Wabo die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.